ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νόμιζε ότι τη σκότωσε και την πέταξε σε αρδευτικό κανάλι

Νόμιζε ότι τη σκότωσε και την πέταξε σε αρδευτικό κανάλι

Στην πλήρη εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονία σε βάρος μιας 34χρονης γυναίκας προχώρησαν αστυνομικοί μετά από πολυήμερη συνδυαστική έρευνα.

Για την απόπειρα ανθρωποκτονίας συνελήφθη ένας 27χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του Νόμου περί Όπλων.

Η αστυνομική έρευνα ξεκίνησε την 7/12/2015 όταν η 34χρονη εντοπίστηκε από διερχόμενη οδηγό στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκηδόνας σοβαρά τραυματισμένη.

Η ανευρεθείσα γυναίκα, διεκομίσθη αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και ακολούθως σε Νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύτηκε για διάστημα πέντε ημερών περίπου, με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, στην τραχηλική και μετωπιαία χώρα.

Ακολούθησε εξέταση της παθούσας από αστυνομικούς που ενημερώθηκαν για το συμβάν και επισταμένη διερεύνηση των καταγγελλομένων της, σύμφωνα με τα οποία, πρώτες πρωινές ώρες της 07-12-2014, παρελήφθη από την οδό Γιαννιτσών και επιβιβάστηκε στο φορτηγό αυτοκίνητο 27χρονου άνδρα, με σκοπό την ερωτική συνεύρεση.

Κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή του Δενδροποτάμου, ο δράστης της επιτέθηκε απρόκλητα, καταφέροντάς της πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι. Πεπεισμένος ότι η γυναίκα είχε εκπνεύσει, τη μετέφερε στην περιοχή της Χαλκηδόνας και αφού την έριξε σε αρδευτικό κανάλι, απομακρύνθηκε με το όχημά του.

Τη στιγμή που η έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη για τη διακρίβωση των συνθηκών του περιστατικού και την ταυτοποίηση του δράστη, ο 27χρονος προσήχθη στο Τμήμα Ασφάλειας Ομονοίας, ύστερα από πρόθεση αυτοκτονίας που εκδήλωσε.

Αφού εξετάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετήχθη ακολούθως στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη βάσει του εκδοθέντος Εντάλματος Σύλληψης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του δράστη, εντοπίστηκε ένας μεταλλικός σωλήνας, ο οποίος κατ΄ ομολογία του ιδίου αποτέλεσε το όργανο της επίθεσης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

Σχετικές ειδήσεις