ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καβάλα: Έκλεψαν 5 τόνους σίδερα από επιχείρηση

Καβάλα: Έκλεψαν 5 τόνους σίδερα από επιχείρηση

Υπόθεση κλοπής αντικειμένων σιδήρου από επιχείρηση συλλογής σιδήρου που εδρεύει σε χωριό της Καβάλας και διαπράχθηκε το χρονικό διάστημα μεταξύ 11 και 13 Μαρτίου 2015, εξιχνίασαν αστυνομικοί του Α.Τ. Χρυσούπολης.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων ηλικίας 49, 40 και 28 ετών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. Ο 49χρονος δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς το απόγευμα της Παρασκευής (13/3/2015).

Όπως αναφέρει το thrakitoday.com, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο δράστες 28 και 40 ετών, το παραπάνω χρονικό διάστημα, μετέβησαν επιχείρηση συλλογής σιδήρων, που βρίσκεται σε χωριό της Καβάλας, από όπου αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα σιδήρου, συνολικού βάρους 5 τόνων περίπου.

Στη συνέχεια το πρωί της Παρασκευής (13/3), μετέβησαν σε επιχείρηση εμπορίας και επεξεργασίας μετάλλων ιδιοκτησίας του 49χρονου και του διέθεσαν, έναντι χρηματικής αμοιβής, 1.200 κιλά από την αφαιρεθείσα ποσότητα σιδήρου.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην επιχείρηση του 49χρονου, εντόπισαν τα 1.200 κιλά από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα σιδήρου, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.

Σχετικές ειδήσεις