ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ξαναχτύπησε η συμμορία των ΑΤΜ - Πυροβόλησαν κατά αστυνομικών

Ξαναχτύπησε η συμμορία των ΑΤΜ - Πυροβόλησαν κατά αστυνομικών

Διπλό «χτύπημα» πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Τετάρτης (4/6/2015) η συμμορία των ΑΤΜ. Αρχικά προσπάθησαν να διαρρήξουν ΑΤΜ στην Εύβοια και δυο ώρες αργότερα στη Νέα Ιωνία

Οι πέντε κακοποιοί σταμάτησαν με κλεμμένο όχημα έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας. Οι τρεις από αυτούς φορώντας κουκούλες διέρρηξαν βοηθητική πόρτα της τράπεζας και στη συνέχεια προσπάθησαν να ανοίξουν το ΑΤΜ. Ωστόσο εγκατέλειψαν την προσπάθεια μετά από σινιάλο των τσιλιαδόρων που περίμεναν απ΄ έξω.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, περίπου δυο ώρες αργότερα η ίδια συμμορία βρέθηκε στην Αττική και συγκεκριμένα στη Νέα Ιωνία, όπου έβαλε στόχο το ΑΤΜ σε υποκατάστημα της Alpha Bank στη Λεωφόρο Ηρακλείου.

Την ώρα όμως που κατέβηκαν, ήρθαν αντιμέτωποι με περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ιωνίας, που εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο.

Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν τις κινήσεις των δραστών και σταμάτησαν για να τους ελέγξουν. Οι δράστες στην προσπάθειά τους να διαφύγουν πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών με καλάσνικοφ, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Στην ευρύτερη περιοχή ακολούθησαν εκτεταμένες αναζητήσεις από την Αστυνομία, παρόλα αυτά δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των τριών δραστών, ενώ από τις Αρχές θεωρείται μάλλον δεδομένο πως πρόκειται για την ίδια συμμορία που είναι υπεύθυνη για άλλα τρία παρόμοια και πρόσφατα χτυπήματα σε Πικέρμι, Αρτέμιδα και Μέγαρα.

Σχετικές ειδήσεις