ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κόρινθος: Εντοπίστηκε φυτεία χασίς στους Αγίους Θεοδώρους

Κόρινθος: Εντοπίστηκε φυτεία χασίς στους Αγίους Θεοδώρους

Εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ασφάλειας Κορίνθου, μια φυτεία χασίς, σε δασική περιοχή στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη, ένας 32χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορία που είχαν, οργάνωσαν και πραγματοποίησαν αστυνομική επιχείρηση και έρευνα, σε δασική περιοχή στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Κατά την επιχείρηση, εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μια φυτεία με εκατόν τριάντα οκτώ δενδρύλλια χασίς ύψους από 1 έως 3,8 μέτρα, η οποία τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση.

Ακολούθως, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 32χρονο, ο οποίος πήγε στην φυτεία, προκειμένου να περιποιηθεί τα δενδρύλλια, τα οποία στη συνέχεια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια των φυτών κάνναβης.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των συνεργών του.

Σχετικές ειδήσεις