ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επιχείρηση «σκούπα» της αστυνομίας στην Πελοπόννησο με 53 συλλήψεις

Επιχείρηση «σκούπα» της αστυνομίας στην Πελοπόννησο με 53 συλλήψεις

Επιχείρηση σε πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές, κατά την οποία ελέγχθηκαν εκατοντάδες πολίτες, με σκοπό την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, προήχθησαν 148 άτομα και συνελήφθησαν 53 και κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα και θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους εισαγγελικούς λειτουργούς.

Οι άντρες της αστυνομίας κατάσχεσαν επίσης δεκάδες ζευγάρια υποδημάτων «μαϊμού» στην Αργολίδα, ενώ και πολλά είδη παραεμπορίου στην Κορινθία, όπως δύο μηχανισμοί εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (taser), τρεις συσκευές εκτόξευσης χημικών ουσιών και μια μεταλλική πτυσσόμενη ράβδος, στη Λακωνία, καθώς και πέντε δενδρύλλια χασίς στη Μεσσηνία.

Ακόμη κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν συνολικά 305 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, επτά παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και δύο παραβάσεις για στέρηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων.

Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου επισημαίνεται ότι οι στοχευμένες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και αποσκοπούν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.