Απίστευτη απάτη με πακέτα σταθερής τηλεφωνίας - Δείτε την παγίδα που έστησε καταστηματάρχης

Newsbomb

Απίστευτη απάτη με πακέτα σταθερής τηλεφωνίας - Δείτε την παγίδα που έστησε καταστηματάρχης

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 39χρονος, ο οποίος είχε στήσει μία απίστευτη απάτη σε βάρος δεκάδων ανυποψίαστων πολιτών.

Κενά περιεχομένου.... πακέτα σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου πουλούσε 39χρονος καταστηματάρχης ειδών πληροφορικής και παροχής υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ' εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης, από τον Δεκέμβριο του 2014 έως τον Οκτώβριο του 2015, παρουσιαζόμενος ως ιδιοκτήτης εταιρείας με ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών το οποίο καλύπτει τα γεωγραφικά και χωροταξικά όρια του νομού Θεσσαλονίκης, προσέλκυε υποψήφιους πελάτες με υποτιθέμενα οικονομικά πακέτα, αποσπώντας τους χρηματικά ποσά. Μάλιστα, για λόγους αληθοφάνειας και προκειμένου να πείσει τους υποψήφιους πελάτες, σε κάποιες περιπτώσεις έδινε τμήμα του τεχνικού εξοπλισμού ο οποίος όμως δεν λειτουργούσε. Για να αποφύγει δε, παράπονα και διαμαρτυρίες, επικαλούνταν συνήθως τεχνικά προβλήματα και φόρτο εργασίας.

Σε 14 περιπτώσεις κατάφερε να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 1.262 ευρώ, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν εντοπισμό κι άλλων παθόντων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved