ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στην «καρδιά» της Αθήνας - Ποια η σχέση της αδερφής του δράστη

Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στην «καρδιά» της Αθήνας - Ποια η σχέση της αδερφής του δράστη

Τη δολοφονία ενός 43χρονου που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου, εξιχνίασε η Αστυνομία, φέροντας στο φως καινούργια στοιχεία για το πως και το γιατί που οδήγησαν στο έγκλημα.

Ένας 27χρονος άνδρας συνελήφθη το Σάββατο (30/01), για τη δολοφονία του 43χρονου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από καβγά.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο 43χρονος ο οποίος διασκέδασε σε κέντρο της Αθήνας, βγήκε στο δρόμο και σταμάτησε ένα ταξί στην οδό Κολοκοτρώνη.

Πριν επιβιβαστεί στο ταξί όμως, συνεπλάκη στο πεζοδρόμιο με έναν άλλο άνδρα. Κατόπιν, μπήκε στο ταξί και αποχώρησε από το σημείο. Στη διαδρομή όμως έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ελπίς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ιατροδικαστική εξέταση που ακολούθησε αποκάλυψε ότι ο θάνατος του 43χρονου οφείλεται σε βαριές κακώσεις στην τραχηλική χώρα και το ημιθωράκιο που προκλήθηκαν από αιχμηρό όργανο.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι δράστης ήταν ένας 27χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Στην απολογία του, ο 27χρονος παραδέχθηκε το επεισόδιο και περιέγραψε τη συμπλοκή, ισχυριζόμενος ότι είχε βγει να διασκεδάσει και βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, όταν θεώρησε ότι το θύμα παρενοχλούσε την αδελφή του εξ ου και τσακώθηκε μαζί του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Σχετικές ειδήσεις