ΕΛΛΑΔΑ

Το τραγούδι για την Ασπασία την οποία είχε πυροβολήσει ο ίδιος της ο πατέρας (video)

Το τραγούδι για την Ασπασία την οποία είχε πυροβολήσει ο ίδιος της ο πατέρας (video)

Η ιστορία της, είχε συγκλονίσει και συγκινήσει ολόκληρη την Ελλάδα. Σήμερα, κυκλοφορεί ένα τραγούδι γραμμένο ειδικά για τη μάχη που δίνει η 20χρονη Ασπασία, προκειμένου να σταθεί και πάλι στα πόδια της μετά την τραγική εκείνη στιγμή, στις 12 Αυγούστου του 2013.

Δυόμιση χρόνια πριν, στην Πλατεία Λαϊκής Αγοράς του Άργους, ο πατέρας της Ασπασίας την είχε πυροβολήσει -και στο κεφάλι- προκειμένου να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του και μητέρα του κοριτσιού.

Η Ασπασία, η οποία δίνει μέχρι σήμερα τη δική της μάχη σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, αποτέλεσε την έμπνευση για τη σύνθεση ενός τραγουδιού, τους στίχους και τη μουσική του οποίου έγραψε η Έλενα Παλάγκα, εκπαιδεύτρια του Μάικ, του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου που βρίσκεται στο πλευρό της 20χρονης και τη βοηθά καθημερινά.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα onlarissa.gr, πριν από λίγες εβδομάδες μπήκαν στο studio για την ηχογράφησή του τραγουδιού «Γεννήθηκα για σένα», ο Λαρισαίος πρώην «κάθαρμα» των ΑΜΑΝ Βασίλης Πιπέρης και ο γνωστός συμπαρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» και καλός του φίλος, Γιάννης Σερβετάς. Στόχος τους, να δημιουργηθεί ένα τραγούδι για να στηριχθεί ο αγώνας ζωής της νεαρής κοπέλας.

«Κι αν ήρθαν δύσκολες στιγμές θα τις αφήσουμε στο χθες, γιατί τα θαύματα υπάρχουν αν πιστεύεις κι αν το θες…» λέει σε μία στροφή του τραγουδιού που συγκλονίζει, ο Γιάννης Σερβετάς.

Ακούστε το τραγούδι για την Ασπασία:

Σχετικές ειδήσεις