ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηράκλειο: Συνελήφθη ανήλικος για 46 κλοπές με λεία που ξεπερνά τα 150.000 ευρώ

Ηράκλειο: Συνελήφθη ανήλικος για 46 κλοπές με λεία που ξεπερνά τα 150.000 ευρώ

Σαράντα έξι κλοπές και διαρρήξεις είχε διαπράξει ένας ανήλικος που συνελήφθη σήμερα, έχοντας αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, και διάφορα αντικείμενα από σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 150.000 ευρώ.

Ο ανήλικος εντοπίσθηκε το πρωί σε περιοχή του δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, να επιβαίνει σε ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο μαζί με ακόμη δύο ακόμη άτομα.

Σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και συσκευή υπόδειξης αντικειμένου, τύπου Laser, ενώ ο ανήλικος προσπάθησε να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο και συνελήφθη κατηγορούμενος για απείθεια.

Στη συνέχεια προέκυψε ότι ο ανήλικος, με ακόμα ένα άτομο το οποίο αναζητείται, κατά το χρονικό διάστημα από το Νοέμβριο του 2015 έως και τις τελευταίες ημέρες, είχαν διαπράξει συνολικά 46 κλοπές, κυρίως πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι που διέμενε μαζί με το άτομο που αναζητείται, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές, όπως φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, 2 τάμπλετ 2 φορτιστές ηλεκτρικών συσκευών και 2 κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σχετικές ειδήσεις