ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ στον Ασπρόπυργο: Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά την ταυτότητα του άνδρα που βρέθηκε διαμελισμένος (photo)

Θρίλερ στον Ασπρόπυργο: Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά την ταυτότητα του άνδρα που βρέθηκε διαμελισμένος (photo)

Η αστυνομία ψάχνει στοιχεία για τον άνδρα που βρέθηκε διαμελισμένος σε σκουπίδια στην περιοχή του Ασπρόπυργου, καθώς προς το παρόν δεν έχει εξακριβωθεί η ταυτότητα του - ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ

Κατά τη διάρκεια συλλογής απορριμμάτων σε εταιρεία ανακύκλωσης στερεών αποβλήτων, όπως σημειώνεται στην ηλεκτρονική εφημερίδα Δυτική Όχθη, βρέθηκαν μέλη του αγνώστου άνδρα.

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προς εξακρίβωση των συνθηκών τέλεσης του εγκλήματος καθώς και των στοιχείων ταυτότητας του δράστη, δεν κατέστη μέχρι στιγμής δυνατή η διαλεύκανση του.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην παροχή πληροφοριών σχετικά με το θύμα, τον υπαίτιο και τις λοιπές τοπικές-χρονικές-ιστορικές περιστάσεις τέλεσης της πράξης της ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476228, 210-6476229, 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗ GALLERY

Σχετικές ειδήσεις

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων