ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αγραφιώτου: Καρέ - καρέ η άγρια δολοφονία της 69χρονης - «Σαρώνει» τις κάμερες η ΕΛ.ΑΣ

Αγραφιώτου: Καρέ - καρέ η άγρια δολοφονία της 69χρονης - «Σαρώνει» τις κάμερες η ΕΛ.ΑΣ

Απαντήσεις στο θρίλερ της δολοφονίας της εύπορης Αθηναίας Ελευθερίας Αγραφιώτου ψάχνουν οι Αρχές, που «σαρώνουν» το υλικό από τις κάμερες γύρω από το σούπερ μάρκετ, όπου βρέθηκε άγρια δολοφονημένη η 69χρονη.

Ο δολοφόνος γνώριζε καλά τα «μυστικά» του πάρκινγκ - Ο «δράκος» του Αμαρουσίου πίσω από το φρικτό έγκλημα; - Σοκαριστικές εικόνες από το υπόγειο του τρόμου

Οι κάμερες που υπάρχουν στα διπλανά καταστήματα ενδέχεται να έχουν καταγράψει κινήσεις και ανθρώπους που κινούνται ύποπτα στην περιοχή και θεωρούνται ύποπτοι!

Πίσω από τη δολοφονία βρίσκεται ο «δράκος»;

Με αγωνία αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ οι αξιωματικοί του τμήματος των Ανθρωποκτονιών για να μπορέσουν να διαπιστώσουν αν ο «δράκος» του Αμαρουσίου βρίσκεται πίσω από το πρωτοφανούς σκαιότητας έγκλημα.

timthumb

Έτσι δολοφόνησε ο δράστης την Αγραφιώτου – Γνώριζε πολύ καλά το πάρκινγκ

Φύλλο και φτερό έκαναν τον τόπο του εγκλήματος οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, που εκτιμούν, σύμφωνα και με τα στοιχεία από το ιατροδικαστικό πόρισμα, ότι ο δολοφόνος γνώριζε πολύ καλά το χώρο! Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, το σκηνικό του θανάτου ήταν πολύ καλά «σκηνοθετημένο» και οργανωμένο, με τον δράστη να έχει μελετημένες τις κινήσεις του.

Πώς έγινε η δολοφονία

Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στο δεύτερο υπόγειο πάρκινγκ περιμένοντας να κατέβει κάποια γυναίκα μόνη της, όταν το πάρκινγκ θα ήταν άδειο. Όταν είδε να κατεβαίνει αργά το λευκό αυτοκίνητο της Αγραφιώτου, κρύφτηκε περιμένοντας να κατέβει η άτυχη γυναίκα από το αμάξι, να το κλειδώσει και να κινηθεί προς το σούπερ μάρκετ.

Έτσι, μόλις η 69χρονη απομακρύνθηκε λίγα μέτρα από το αυτοκίνητο, όρμησε πάνω της και πριν η γυναίκα προλάβει να αντιδράσει την πέταξε προς τις σκάλες.

Πιθανό είναι το θύμα να δέχτηκε κλωτσιές στο πρόσωπο, το κεφάλι και τα πλευρά και από ό,τι φαίνεται και από τις κηλίδες αίματος που υπήρχαν στο κλιμακοστάσιο, την έσυρε μέχρι το τρίτο υπόγειο, όπου και την πέταξε.

Ποια στοιχεία της φρικτής δολοφονίας δείχνουν τον δράκο;

Στις τρεις από τις έξι σεξουαλικές επιθέσεις που καταγγέλθηκαν, ο 30χρονος, επιτέθηκε από πίσω, πέταξε στο έδαφος τα θύματά του, και επιχείρησε να τους βγάλει το παντελόνι. Παρόμοια αλλά πιο βίαιη πτώση είχε η 69χρονη γυναίκα.

Η πρώτη σεξουαλική επίθεση του δράστη καταγράφεται το πρωί της 19ης Απριλίου, δύο μέρες πριν την εξαφάνιση της Ελευθερίας Αγραφιώτη.

Η περιοχή που βρέθηκε νεκρή βρίσκεται στην ακτίνα δράσης του 30χρονου «δράκου».

Σχεδόν σε όλες τις επιθέσεις του, οι γυναίκες είχαν στην κατοχή τους τσάντες με χρήματα και προσωπικά αντικείμενα τα οποία ο δράστης δεν αφαίρεσε. Δίπλα στην άτυχη Αγραφιώτου βρέθηκε η τσάντα της με όλα τα προσωπικά της αντικείμενα.

Η νέα μαρτυρία για την Αγραφιώτου

Μια γυναίκα κάτοικος της γειτονιάς της 69χρονης λέει ότι την είδε πιθανότατα 2 ημέρες μετά την δήλωση της εξαφάνισής της, δηλαδή στις 23 Απριλίου σε έναν γνωστό φούρνο.

«Την γυναίκα την γνώριζα, ήταν ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Προβληματισμένη με την μαμά της γιατί είχε Αλτσχάιμερ. Ήταν ένας άνθρωπος μορφωμένος και πάρα πολύ συνεσταλμένος. Αυτό όμως που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν ότι έλεγε πως ήθελε να αλλάξει τα 50ευρα σε 500ευρα!» είπε και πρόσθεσε ότι: «Έχω την εντύπωση ότι την είδα δυο μέρες πριν την εξαφάνισή της στον φούρνο όπου σύχναζε και νομίζω ότι φορούσε και μαύρη μπλούζα! Όμως δεν είμαι 100% σίγουρη. Μου είχε φανεί σκεπτική».

Εικόνες - σοκ μέσα από το πάρκινγκ

Με τον πιο βίαιο τρόπο χτύπησε και σκότωσε την 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου ο αδίστακτος δολοφόνος, όπως φαίνεται στις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα, από το πάρκινγκ όπου βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας.

Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή!

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται πως έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας, με τον δράστη να τη βασανίζει πριν τη σκοτώσει.

Το πτώμα της 69χρονης, που ήταν αγνοούμενη από τις 21 Απριλίου, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (25/05/2016) σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, κοντά στο κλιμακοστάσιο του τρίτου υπόγειου γκαράζ κτηρίου όπου στεγάζεται κατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ, επί των οδών Δημητρίου Ράλλη και Χατζηαντωνίου, στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, η γυναίκα σύρθηκε βίαια, από το γκαράζ του δευτέρου υπογείου όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της, προς το τρίτο υπόγειο γκαράζ που δεν ανήκε στο σούπερ μάρκετ, αλλά παρέμενε κλειστό.

Αιτία θανάτου της, κατά τον αρμόδιο ιατροδικαστή, είναι «οι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην κεφαλή και τον θώρακα, συνεπεία πτώσεως εξ ύψους από σκάλα». Με άλλα λόγια, ο δράστης χτύπησε κι έσυρε ζωντανή την 69χρονη από τα σκαλιά και την κατέβασε δια της βιας στον κάτω όροφο, γι' αυτό και κηλίδες αίματός της βρέθηκαν διάσπαρτες στη διαδρομή αυτή.

Δεν αποκλείεται, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ακόμα και να την πάτησε στον θώρακα, καθώς η γυναίκα έφερε πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα στο σώμα της, τόσο στο κεφάλι, όσο και στο ημιθωράκιο, τη δεξιά κλείδα και την πρώτη δεξιά πλευρά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ

Λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να διαπιστώσει εάν η 69χρονη είχε βιαστεί πριν από τον θάνατό της. Γι' αυτό το λόγο έγινε λήψη γενετικού υλικού από τη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών, η οποία θα εξετάσει εάν ταυτίζεται με αυτό του «δράκου» του Αμαρουσίου, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης, κατηγορούμενος για επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Σε υποψίες βάζει την αστυνομία το γεγονός ότι το θύμα βρέθηκε στην ... ακτίνα δράσης του 30χρονου «δράκου», αλλά και ότι η δολοφονία της ευκατάστατης συνταξιούχου συμπίπτει χρονικά με τις καταγγελίες έξι γυναικών, στις οποίες επιτέθηκε ο δράστης. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο «δράκος» του Αμαρουσίου αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα βιασμού κατ' εξακολούθηση, ενώ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΔΡΑΚΟ» ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Σχετικές ειδήσεις