ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκ στο Περιστέρι: Πατέρας βίαζε την 16χρονη κόρη του επί 1,5 χρόνο

Σοκ στο Περιστέρι: Πατέρας βίαζε την 16χρονη κόρη του επί 1,5 χρόνο

Μια απίστευτη, φρικιαστική ιστορία αποκαλύφθηκε στο Περιστέρι, όπου ένας 44χρονος Έλληνας, κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 16χρονη κόρη του επί 1,5 χρόνο.

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΦΡΙΚΗ ΟΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο 44ΧΡΟΝΟΣ

Μετά από καταγγελία συγγενικού προσώπου, ο 13ος Τακτικός Ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για αποπλάνηση παιδιού, αιμομιξία και ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 44χρονο.

Από την έρευνα των αστυνομικών και την προανάκριση προέκυψε ότι ο 44χρονος από τις αρχές του 2015 έως και τον Μάιο του 2016 είχε βιάσει κατ’ επανάληψη την ανήλικη κόρη του σε ακαθόριστα χρονικά διαστήματα.

Τα όσα κατέθεσαν οι μάρτυρες για τις δραματικές στιγμές που πέρασε η 16χρονη στα χέρια του πατέρα της δεν τα χωρά ανθρώπινος νους... Ο πα-τέρας ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις πάνω στο κορμί του ίδιου του παιδιού του στο σπίτι της οικογένειας, σε ένα άλλο σπίτι ιδιοκτησίας του δράστη, αλλά και σε εξοχική τους κατοικία σε νησί των Κυκλάδων.

Η έφηβη που πέρασε στιγμές φρίκης σε μια τόσο τρυφερή ηλικία παρακολουθείται από ψυχολόγους, ώστε να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό τα τραύματα που της προκάλεσε ένας άνθρωπος που θέλει να αποκαλείται «πατέρας».

Την Τρίτη, ο 44χρονος οδηγήθηκε στον 13ο Τακτικό Ανακριτή, από τον οποίο έλαβε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα το πρωί.

Σχετικές ειδήσεις