ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκ στα Πατήσια – Ηλικιωμένος ασέλγησε σε 9χρονη επτά φορές

Σοκ στα Πατήσια – Ηλικιωμένος ασέλγησε σε 9χρονη επτά φορές

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους! Σοκ και όχι μόνο προκαλεί η νέα υπόθεση παιδεραστίας με «πρωταγωνιστή» έναν 76χρονο, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να ασελγεί σε 9χρονη.

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε στα χέρια ενός ηλικιωμένου ένα μικρό κορίτσι, ηλικίας 9 ετών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 76χρονος φαίνεται να ασέλγησε σε βάρος της τουλάχιστον επτά φορές.

Η υπόθεση, που προκαλεί ανατριχίλα, ήρθε στο φως την Παρασκευή (09/12/2016), όταν ένας πολίτης που περνούσε από πάρκο στα Πατήσια έγινε μάρτυρας της φρίκης. Αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφθασαν στο σημείο και πέρασαν χειροπέδες στον 76χρονο. Σε βάρος του ηλικιωμένου εκκρεμούν κατηγορίες για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Το χρονικό της φρίκης

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο 76χρονος προσέγγισε το μικρό κορίτσι σε πάρκο στα Πατήσια. Στη συνέχεια, αφού της πρόσφερε ως αντάλλαγμα χρηματικό ποσό, προέβη σε ασελγείς πράξεις.

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που το κοριτσάκι ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του ηλικιωμένου. Στο παρελθόν, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 76χρονος φαίνεται ότι είχε ασελγήσει σε βάρος της 9χρονης άλλες έξι φορές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Σχετικές ειδήσεις