ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Πλησίαζαν ανυποψίαστες γυναίκες και...

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Πλησίαζαν ανυποψίαστες γυναίκες και...

Ειδήσεις | Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται πλέον δύο αλλοδαποί, ηλικίας 19 και 20 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν σκορπίσει τον πανικό το τελευταίο διάστημα στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, ληστεύοντας ανυποψίαστες γυναίκες και αφαιρώντας τις τσάντες τους.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, της ληστείας και παραβίασης περιορισμών διαμονής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (14/01/2017) στην περιοχή της Καλαμαριάς, η 19χρονος αφαίρεσε την τσάντα γυναίκας, ενώ ο 20χρονος κατά τη διάρκεια της παράνομης πράξης, επόπτευε τον περιβάλλοντα χώρο.

Επιπλέον, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, κατά το χρονικό διάστημα 01-01-2017 έως 09-01-2017, στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμαριάς, προέβησαν σε δύο αρπαγές τσαντών και μία περίπτωση ληστείας με τη χρήση σωματικής βίας, σε βάρος γυναικών, ενώ ο 19χρονος προέβη σε μία ακόμη αρπαγή τσάντας μαζί με 19χρονη αλλοδαπή συνεργό του, σε βάρος της οποίας, επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία.

Εξάλλου, σύμφωνα με τις αστυνομικές έρευνες, αποκαλύφθηκε πως σε βάρος των δύο ανδρών έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι διαμονής τους οποίους δεν τηρούν, καθώς και ότι η 19χρονη στερείται παντελώς, ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος της εκκρεμεί απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η 19χρονη θα οδηγηθεί σε Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης.

Σχετικές ειδήσεις