ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγρια επεισόδια στο Αγρίνιο: Τραυμάτισαν με τσεκούρι ηλικιωμένο και τον γιο του

Άγρια επεισόδια στο Αγρίνιο: Τραυμάτισαν με τσεκούρι ηλικιωμένο και τον γιο του

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε την Πέμπτη (1/6) στο Αγρίνιο, μεταξύ τεσσάρων ανδρών (πατεράδων και γιων) που συνεπλάκησαν για προσωπικές διαφορές.

Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ενώ δεν έλειψαν τα τσεκούρια και τα μαχαίρια!

Από τη συμπλοκή μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου ένας 70χρονος και ένας 29χρονος, ο πρώτος με σπασμένο πλευρό και ο δεύτερος με ελαφρά τραύματα (εκδορές), χτυπημένοι από τσεκούρι και μαχαίρι αντίστοιχα.

Ειδικότερα, 70χρονος και ο 29χρονος γιος του ήρθαν αντιμέτωποι με 48χρονο και τον 24χρονο γιο τους. Κατά το επεισόδιο ο ένας πατέρας χτύπησε τον άλλο με τσεκούρι και αντίστροφα ο ένας γιος τον άλλον ελαφρά με μαχαίρι.

Ο 48χρονος συνελήφθη αργότερα το βράδυ από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και σε βάρος του σχηματίστηκε σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων (για το τσεκούρι) και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Ο 29χρονος συνελήφθη επίσης για παράβαση του νόμου περί οπλών και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης αλλά και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών γιατί κατείχε ένα ναρκωτικό δισκίο και μικροποσότητα χασίς.

Σχετικές ειδήσεις