Δείτε το βίντεο με τους δυο κατηγορούμενους παιδεραστές στην Πάτρα - Τι λένε μπροστά στην κάμερα

Δείτε το βίντεο με τους δυο κατηγορούμενους παιδεραστές στην Πάτρα - Τι λένε μπροστά στην κάμερα

Η υπόθεση έχει σοκάρει το πανελλήνιο - Τι λένε μπροστά την κάμερα ο 32χρονος υπήκοος Πακιστάν και ο 54χρονος Ελληνας , σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για αποπλάνηση παιδιών, παιδική πορνογραφία πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 32χρονο Πακιστανό και τον 54χρονο ημεδαπό να προβαίνουν σε άσεμνες πράξεις, στις δύο ανήλικες αλλοδαπές υπηκόους Ρουμανίας, ηλικίας 12 και 17 ετών αντίστοιχα.

Στη συνέχεια ο 32χρονος μετέβη με τις δύο ανήλικες σε ημιυπόγειο διαμέρισμα που διατηρεί κοντά στην πλατεία στο οποίο πραγματοποιήθηκε έφοδος των αστυνομικών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου εντοπίστηκε ο αλλοδαπός δράστης, οι δύο ανήλικες και η 47χρονη μητέρα τους.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου του 32χρονου Πακιστανού με την 12χρονη, δύο διεγερτικά χάπια και ένα μαχαίρι.

Οι ανήλικες εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχίατρου και στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Πάτρας για τη διενέργεια εξετάσεων.Σημειώνεται ότι, ο 54χρονος ημεδαπός έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ίδια αδικήματα.

Δείτε το βίντεο από το patras tv