ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηράκλειο: Μετέφερε «σκληρά» ναρκωτικά με πλοίο της γραμμής - Δείτε πού τα έκρυβε (pics)

Ηράκλειο: Μετέφερε «σκληρά» ναρκωτικά με πλοίο της γραμμής - Δείτε πού τα έκρυβε (pics)

Με πλοίο της γραμμής μετέφερε την… ηρωίνη ένας 47χρονος άνδρας από τον Πειραιά στο Ηράκλειο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής (23/2), όταν οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες είχαν στήσει «καρτέρι» στον δράστη στο λιμάνι του Ηρακλείου έξω από το πλοίο της γραμμής.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, όταν ο 47χρονος αποβιβάστηκε οι αρχές τον ακινητοποίησαν και προχώρησαν σε έλεγχο κάνοντας φύλλο και φτερό τις βαλίτσες και τα υπάρχοντά του.

Όπως διαπίστωσαν τα ναρκωτικά ήταν επιμελώς κρυμμένα σε δύο συσκευασίες που βρίσκονταν μέσα σε δύο ηχεία τα οποία ήταν συνδεδεμένα με ένα φορητό ραδιόφωνο.

Οι συσκευασίες περιείχαν συνολικά 70,70 γραμμάρια ηρωίνης τα οποία και κατασχέθηκαν ενώ παράλληλα οι αρχές βρήκαν και κατάσχεσαν ναρκωτικά χάπια αλλά και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Σχετικές ειδήσεις