ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στιγμές τρόμου για επιχειρηματία: «Θα πάμε στην κόρη σου αν δεν μας δώσεις τα λεφτά»

Στιγμές τρόμου για επιχειρηματία: «Θα πάμε στην κόρη σου αν δεν μας δώσεις τα λεφτά»

Οι ληστές είχαν στήσει καρτέρι στο σπίτι του - Τον χτύπησαν και τον απείλησαν πριν τον ληστέψουν

Αντιμέτωπος με δύο άγνωστους άνδρες που οπλοφορουσαν βρέθηκε γνωστός εργολάβος της Λαμίας, το βράδυ της Πέμπτης (01/03) στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με το lamiareport.

Οι ληστές κραδαίνοντας τα όπλα τους και αφού τον χτύπησαν στο πρόσωπο τον οδήγησαν στον 4ο όροφο όπου βρίσκεται το σπίτι και το γραφείο του. Μάλιστα την πόρτα στους ληστές άνοιξε η σύζυγος του θύματος.

Οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν καλά τόσο τα δρομολόγια του θύματός τους, όσο και το σπίτι όπου διαμένει η κόρη του για την οποία τον απείλησαν ότι θα την «επισκεφτούν» επίσης αν δεν τους έλεγε που είχε χρήματα, χρυσαφικά και κοσμήματα.

Τελικά οι κουκουλοφόροι, που μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, αλλά διαφορετική γλώσσα μεταξύ τους, αφού χτύπησαν τον ηλικιωμένο εργολάβο, πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και κοσμήματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Το θύμα ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό των ληστών ενώ ταυτόχρονα αστυνομικοί έφτασαν στην κατοικία της κόρης του εργολάβου, για προληπτικούς λόγους.

Πηγή: lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στον Έβρο: Τούρκοι συνέλαβαν Έλληνες στρατιωτικούς

Συντάξεις: Μειώσεις ΣΟΚ στις επικουρικές - Σήμερα η πληρωμή με «ψαλίδισμα» έως 70%



Σχετικές ειδήσεις