ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Απίστευτη ληστεία στον Τύρναβο: Έκλεψαν 75.000 ευρώ από την… κουζίνα σπιτιού

Απίστευτη ληστεία στον Τύρναβο: Έκλεψαν 75.000 ευρώ από την… κουζίνα σπιτιού

Μια από τις μεγαλύτερες, σε τοπικό επίπεδο, κλοπές μετρητών από σπίτι καταγγέλθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (19/3) στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.

Θύμα είναι ένας 69χρονος συνταξιούχος που φαίνεται να έχασε τις οικονομίες μιας ζωής, καθώς χθες που επέστρεψε στο σπίτι του διαπίστωσε ότι του είχαν κλέψει 75.000 ευρώ αλλά και χρυσαφικά, που είχε κρυμμένα στην κουζίνα του σπιτιού του.

Ο 69χρονος, άγνωστο γιατί, είχε πεισθεί να διατηρεί στο σπίτι του τόσα μετρητά, ενώ πίστευε επίσης – λανθασμένα όπως αποδείχθηκε – ότι υπάρχουν κρυψώνες που δεν εντοπίζονται από τους κλέφτες. Ο 69χρονος άνθρωπος του μεροκάματου, έκρυβε τα χρήματα στη «φάσα», όπως ονομάζουν οι επιπλοποιοί στη γλώσσα τους, την τεχνητή πρόσοψη που τοποθετούν στη βάση ντουλαπιών της κουζίνας, προκειμένου να μην είναι ορατά τα «πόδια» των επίπλων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κλοπή εκτιμάται πως σημειώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, διάστημα που ο 69χρονος απουσίαζε από το σπίτι του, ενώ η απόφασή του να διατηρεί στο σπίτι του τέτοιο χρηματικό ποσό αποδείχθηκε τουλάχιστον επιπόλαιη. Την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου που εξετάζει κάθε ενδεχόμενο.

Πηγή: Onlarissa.gr

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων