ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Νέες καταγγελίες σε βάρος γνωστού σεναριογράφου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Νέες καταγγελίες σε βάρος γνωστού σεναριογράφου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Nέες καταγγελίες σε βάρος γνωστού σεναριογράφου μπαίνουν στο στόχαστρο του εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα χέρια του εισαγγελικού λειτουργού βρίσκεται φάκελος ότι κατατέθηκε σήμερα από τον πρόεδρο του πειθαρχικού του ΣΕΗ Πασχάλη Τσαρούχα.

Ο συγκεκριμένος φάκελος φέρεται να περιέχει σειρά καταγγελιών σε βάρος του γνωστού σεναριογράφου.

Πλέον, ο εισαγγελέας καλείται να μελετήσει το σύνολο των καταγγελιών και να ερευνήσει αν υπάρχει ποινικό ενδιαφέρον, αφού όπως είναι γνωστό, συχνά οι υποθέσεις που φτάνουν στην εισαγγελία, έχουν παραγραφεί.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως στην πρώτη ανάγνωση του φακέλου εντοπίστηκε περίπτωση με ποινικό ενδιαφέρον, που αφορά σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, με την καταγγέλλουσα να υποστηρίζει ότι δέχθηκε επίθεση από τον σεναριογράφο στο σπίτι του.

Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα το 2007 και σε περίπτωση που ανοίξει προκαταρτική έρευνα, ο εισαγγελέας θα πρέπει να κινηθεί άμεσα, καθώς η υπόθεση βρίσκεται στα όρια της παραγραφής.

Πέτρος Φιλιππίδης: Κατέθεσε υπόμνημα για τις καταγγελίες εις βάρος του

Χωρίς την παρουσία του Πέτρου Φιλιππίδη βαίνει προς ολοκλήρωση η προκαταρκτική έρευνα που διενεργείται σε βάρος του για τις καταγγελίες για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν προσήλθε αυτοπροσώπως σήμερα να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος, αλλά κατέθεσε υπόμνημα μέσω του δικηγόρου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Φιλιππίδης πρότεινε να εξεταστούν από τον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο, που χειρίζεται την υπόθεση, δυο πρόσωπα ως μάρτυρες.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί βρέθηκε στο εισαγγελικό γραφείο μια γυναίκα, η οποία αναφέρθηκε στο χαρακτήρα αλλά και στη σχέση της με τον κωμικό ηθοποιό, με τον οποίο φέρεται να έχει συνεργαστεί για πολλά χρόνια.

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης της, υποβλήθηκε μέσω δικηγόρου το έγγραφο υπόμνημα του ηθοποιού, ενώ πλέον αναμένεται η μελέτη του υπομνήματος από τον εισαγγελέα, που θα κληθεί να αποφασίσει για την άσκηση ποινικής δίωξης ή μη σε βάρος του ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός ερευνάται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα 2021: 13.600 αυτοκίνητα σε 6 ώρες πέρασαν τα διόδια και γύρισαν πίσω μόνο τα 42