ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Νέα Σμύρνη: Καλείται ως ύποπτος για απόπειρα βιασμού ο 22χρονος επιδειξίας

Νέα Σμύρνη: Καλείται ως ύποπτος για απόπειρα βιασμού ο 22χρονος επιδειξίας

Επεκτείνεται το κατηγορητήριο σε βάρος του 22χρονου επιδειξία της Νέας Σμύρνης, καθώς καλείται να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για πέμπτη υπόθεση που αφορά σε απόπειρα βιασμού.

Ο 22χρονος, ο οποίος δικάζεται την Παρασκευή στο Μονομελές Αυτόφωρο μετά την δίωξη που του ασκήθηκε για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε τέσσερις περιπτώσεις, στην συγκεκριμένη υπόθεση καταγγέλλεται για πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα. Ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση έδωσε παραγγελία προς τις αστυνομικές Αρχές οι οποίες διενεργούν την προανάκριση, προκειμένου να τον καλέσουν για εξηγήσεις.

Η υπόθεση αφορά μια 22χρονη κοπέλα που καταγγέλλει ότι της επιτέθηκε στις 6 Αυγούστου του 2020 και είχε ήδη τότε υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστων δραστών. Όταν είδε όμως την φωτογραφία του στο Διαδίκτυο τον αναγνώρισε και έσπευσε να το καταθέσει στις Αρχές.

«Είχα δει έναν ψηλό νεαρό να με ακολουθεί. Με την άκρη του ματιού νομίζω πως είδα το μόριό του έξω από τη βερμούδα που φορούσε. Φοβήθηκα και άνοιξα το βήμα μου. Ακολούθησε και αυτός με μεγαλύτερη ένταση βαδίσματος. Έχω την εντύπωση πως όλη αυτή την ώρα είχε το χέρι του στο (…) Έφτασα στην είσοδο της πολυκατοικίας μου και προσπάθησα έντρομη να ανοίξω την πόρτα. Ξαφνικά ένιωσα δύο χέρια στα οπίσθιά μου να με σπρώχνουν στο εσωτερικό της πολυκατοικίας, καθώς είχα ανοίξει την πόρτα. Γύρισα να δω τι συμβαίνει και είδα τον νεαρό, ο οποίος είχε το γεννητικό του όργανο έξω από τη βερμούδα. Αμέσως με έπιασε με το ένα χέρι από τον λαιμό και με το άλλο χάιδευε το…», κατέθεσε η νεαρή γυναίκα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Σοκάρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης - Η αιτία θανάτου της 20χρονης