ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Γλυκά Νερά: Προκαταρκτική έρευνα για την «ψυχολόγο» της Καρολάιν - «Κάναμε οχτώ συνεδρίες», είπε

Γλυκά Νερά: Προκαταρκτική έρευνα για την «ψυχολόγο» της Καρολάιν - «Κάναμε οχτώ συνεδρίες», είπε

Προκαταρκτική έρευνα διενεργείται από την εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών για την ψυχολόγο της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά δίπλα στο νεογέννητο παιδί της.

Ρεπορτάζ: Σοφία Σπίγγου, Αλέξανδρος Καλαφάτης

Στο πλαίσιο της έρευνας θα εξετασθεί, βάση και της δικογραφίας που έστειλαν στην εισαγγελία οι αστυνομικές αρχές, αν έχει τελεστεί από την πλευρά της ψυχολόγου - μαίας το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση καθώς και αυτό της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Σημειώνεται, στη ΓΑΔΑ, βρέθηκε σήμερα το πρωί της Τρίτης 8 Μάϊου, για να καταθέσει για το ενδεχόμενο αντιποίησης ιδιότητας, η «ψυχολόγος» της άτυχης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε μπροστά στην οικογένειά της στα Γλυκά Νερά.

«Κάναμε οχτώ συνεδρίες με την Καρολάιν» - Κατέθεσε και ο πιλότος

Συνολικά μιάμιση ώρα διήρκεσε η κατάθεση της φερόμενης ως ψυχολόγου της Καρολάιν στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, η Εισαγγελία διέταξε προκαταρκτική για να ερευνηθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της αντιποίησης του επαγγέλματος του ψυχολόγου. Στο πλαίσιο αυτό κατάθεση έδωσαν η φερόμενη ως ψυχολόγος, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων αλλά και ο σύζυγος της Καρολάιν. Ο πιλότος έδωσε κατάθεση πριν τη φερόμενη ως ψυχολόγο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία προσήλθε αυτοβούλως πριν κληθεί από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, κατέθεσε ότι ουδέποτε δήλωσε ψυχολόγος και ότι η ιδιότητα αυτή της αποδόθηκε από τα ΜΜΕ λόγω παρερμηνείας. Επίσης, κατέθεσε ότι είναι υπνοθεραπεύτρια και υπεύθυνη Κέντρου Θεραπευτικής Ύπνωσης και Συμβουλευτικών Προσεγγίσεων». Μάλιστα, ανέφερε ότι διαθέτει άδεια από το Επιμελητήριο Αθηνών (κάτι που επιβεβαιώνεται από την έρευνα).

Αρμόδιες πηγές σημειώνουν πάντως ότι ξεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά στην ιδιότητα του ψυχολόγου, καθώς απ’ ότι αποδεικνύεται ουδέποτε είχε ανάλογο πτυχίο.

Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. ο φάκελος θα διαβιβαστεί στη Δικαιοσύνη που θα κρίνει εάν θα απαγγελθούν ή όχι κατηγορίες σε βάρος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Μυλωνοπούλου ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η τελευταία φορά που έκανε συνεδρία με τον Καρολάιν και το σύζυγο της ήταν τον περασμένο Ιανουάριο στο γραφείο της στο Χαλάνδρι. Συνολικά είχαν κάνει οχτώ συνεδρίες, ενώ η τελευταία επικοινωνία της με τον πιλότο –σύζυγο της 20χρονης- ήταν ένα συλλυπητήριο μήνυμα που του απέστειλλε μετά το τραγικό συμβάν στα Γλυκά Νερά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σκέρτσος για self test: Τέλος η δωρεάν διάθεση στα φαρμακεία - Από πού θα διανέμονται εφεξής