ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Σεπόλια - Βιασμός 12χρονης: Στο γραφείο της ανακρίτριας η μητέρα

Σεπόλια - Βιασμός 12χρονης: Στο γραφείο της ανακρίτριας η μητέρα
Η 38χρονη κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία της 12χρονης κορης της.
Newsbomb.gr / Νίκος Χριστοφάκης

Σεπόλια: Η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, πέρασε το κατώφλι της 33ης Ανακρίτριας.

Λίγο μετά τις 12:40, η 38χρονη μητέρα που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία σε βάρος της 12χρονης κόρης της, έφτασε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων και οδηγήθηκε στο γραφείο της 33ης Ανακρίτριας.

Η 38χρονη, η οποία εμφανίζεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, αρνείται εμφατικά ότι εξέδιδε την κόρη της έναντι αμοιβής και ήταν συνδιαχειρίστρια του ψεύτικου προφίλ του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr ως μάρτυρες υπεράσπισης της αναμενόταν να καταθέσουν στην ανακρίτρια η ενήλικη κόρη της, ο ενήλικος γιος της αλλά και η θεία της 12χρονης από την Λευκάδα, που ήταν και το πρόσωπο που ανακάλυψε τι συνέβαινε στο κοριτσάκι.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι η πλευρά της υπεράσπισης της μητέρας θα προτείνει μάρτυρες δυο κορίτσια που καταγγέλλουν ότι στο παρελθόν έχουν πέσει θύματα του 53χρονου Ηλία Μίχου, που έχει ήδη προφυλακιστεί για την υπόθεση. Σημειώνεται, ότι η κατηγορούμενη έχει το δικαίωμα να προτείνει μάρτυρες και στο στάδιο της ανάκρισης και θα κρίνει η ανακρίτρια το εάν θα καταθέσουν η όχι.

«Κακή μητέρα ναι, μαστροπός όχι»

«Αρνείται τις κατηγορίες. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το αδίκημα που κατηγορείται» ανέφερε ο δικηγόρος της 38χρονης μητέρας, που κατηγορείται για μαστροπεία της 12χρονης κόρης της στα Σεπόλια.

«Όχι μόνο δεν γνώριζε. Δεν γνώριζε ούτε η θεία από τη Λευκάδα που είχε πάρε πολύ καλή σχέση με την οικογένεια, ούτε η μεγάλη αδερφή που έμενε στο σπίτι» ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας μιλώντας για τους συγγενείς που θα υπερασπιστούν την 38χρονη μητέρα.

Μιλώντας στο Open, σχετικά με την παρουσία της 38χρονης στην ανακρίτρια και χαράζοντας την υπερασπιστική της γραμμή, ο Απόστολος Λύτρας, ανέφερε ακόμα: «Ο 53χρονος με διάφορους τρόπους είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειας. Οι πληροφορίες μου λένε ότι είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και άλλων οικογενειών με παιδιά.

Ένας άνθρωπος στα 53 του δεν ξεκινάει να κάνει τον παιδοβιαστή. Προφανώς θα έχει ξαναγίνει. Γι αυτό υπάρχει και η δημοσιοποίηση των στοιχείων. Εμένα με πήραν δύο τηλέφωνα που μου είχαν αναφέρει κάποια περιστατικά με τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο».

Σχετικές ειδήσεις