ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Βιασμός 12χρονης – Σεπόλια: «Ανίκανος να τελέσει το αδίκημα»

Βιασμός 12χρονης – Σεπόλια: «Ανίκανος να τελέσει το αδίκημα»

Για «ανικανότητα του κατηγορούμενου να τελέσει την πράξη» έκανε λόγο ο δικηγόρος του 34χρονου που κατηγορείται ότι βίασε τη 12χρονη στα Σεπόλια.

Βίντεο: Νίκος Χριστοφάκης

«Δεν αποδεχόμαστε την πράξη. Υπάρχουν ιατρικοί λόγοι και πιστοποιητικά που θα αναδειχτούν στην ανάκριση πως δεν μπορούσε να τελέσει το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται» ανέφερε ο δικηγόρος του 34χρονου που συνελήφθη με την κατηγορία βιασμού της 12χρονης. .

Ο ίδιος ανέφερε: «Θέλω να σεβαστείτε την οικογένεια που δεν θέλει να κάνει δηλώσεις μέχρι να αποδειχτεί η αθωότητα ή οι ενδείξεις που τον καθιστούν μη ενεργό να τελέσει το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται».

Δικηγόρος 33χρονου: «Δεν υπάρχει δίωξη για βιασμό»

Ότι ο εντολέας του, δεν κατηγορείται για βιασμό, ανέφερε σε δήλωσή του μετά την απολογία του 33χρονου, ο Γιάννης Μπαρκαγιάννης.

«Σήμερα πήραμε προθεσμία για την Τετάρτη 12, δεν έχω λάβει ακόμα αντίγραφα της δικογραφίας. Λόγω της απολογίας της μητέρας θα λάβω αντίγραφα μετά τις 16:00 καθότι θα καθυστερήσει η απολογία της. Δεν έχω κάτι άλλο να σας προσθέσω.

Ο εντολέας μου μένει στους αρχικούς ισχυρισμούς ότι δεν υπήρξε κάποια ερωτική πράξη. Αρνείται τις κατηγορίες, κατηγορηματικά. Η δίωξη δεν είναι του βιασμού. Αυτό είναι λανθασμένο. Είναι ποινική δίωξη. Η κατηγορία του βιασμού είναι πολύ βαρύτερη και ποινική και κοινωνικά. Η πράξη για την οποία κατηγορείται είναι ασέλγεια σε ανήλικο με χρηματικό αντίτιμο, η οποία είναι μικρότερη σε κακουργηματική δίωξη ποινή. Δεν υπάρχει βιασμός, δεν είναι βιαστής.

Υποβλήθηκε σε ψυχιατρική εξέταση. Τον έχει εξετάσει ψυχίατρος μιάμιση ώρα, έχει τα έγγραφα από το παρελθόν όπου προκύπτει ότι υπάρχουν προβλήματα και θα συντάξει μια έκθεση έτσι ώστε να την προσκομίσουμε στον ανακριτή για να την εξετάσει».

Σχετικές ειδήσεις

Βιασμός 12χρονη - Σεπόλια: Στα ίχνη του Ιωσήφ και του Μιχάλη

Σεπόλια: Τραγούδια είχε το stick της «προέδρου εκδιδομένων γυναικών»

Βιασμός 12χρονης - Σεπόλια: Σε κελί μόνος του στα Γρεβενά ο 53χρονος