Προαγωγές στο βαθμό του αρεοπαγίτη, αντεισαγγελέα Α.Π., προέδρου Εφετών και Εφέτη

Προαγωγές στο βαθμό του αρεοπαγίτη, αντεισαγγελέα Α.Π., προέδρου Εφετών και Εφέτη

Με αποφάσεις του 15μελούς και 11μελούς Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης έγιναν προαγωγές στο βαθμό του αρεοπαγίτη, του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, του προέδρου Εφετών και του Εφέτη.

Ειδικότερα, προάγονται στον βαθμό του αρεοπαγίτη οι πρόεδροι Εφετών, Σοφία Καρυστηναίου και Δήμητρα Κοκοτίνη, ενώ στον βαθμό του αντεισαγγελέα ΑΠ προήχθη ο νεοεκλεγείς προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Παναγιώτης Καραγιάννης.

Επίσης, στον βαθμό του προέδρου Εφετών προήχθησαν οι Εφέτες Άννα Πελεκούδα και τοποθετείται στο Εφετείο Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Παπαδημητρίου και τοποθετείται στο Εφετείο Ευβοίας και Ελισάβετ Τσιρακίδου και τοποθετείται στο Εφετείο Πατρών, ενώ στον βαθμό του εισαγγελέα Εφετών προάγεται ο αντεισαγγελέας Εφετών Δημήτρης Ασπρογέρακας και τοποθετείται στο Εφετείο Αθηνών.

Παράλληλα, προάγονται στον βαθμό του Εφέτη οι εξής εννέα πρόεδροι Πρωτοδικών: Εμμανουέλα Τσίτσου, Βασιλική Ταφύλη, Μαρία Πετρίδου, Παναγιώτης Μολυβδάς, Ελένη Μούρτζη, Μαρία Σακελλαροπούλου, Βήλη Χρηστίδου, Κυριακή Φελεκίδου και Αναστάσιος Αναστασίου.

Ακόμη, μετατίθενται στο Εφετείο Αθηνών ο πρόεδρος Εφετών Γρηγόρης Κουτσοκώστας και στο Εφετείο Θεσσαλονίκη η ομοιόβαθμος του Ανδρονίκη Τυραννίδου.