ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Έβρος - Στην πρώτη γραμμή ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Ήρωες τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων»

Έβρος - Στην πρώτη γραμμή ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Ήρωες τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων»
evros24.gr

Στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, στα ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (1/3), ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός.

Εκεί που οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας ενισχυόμενοι από τις δυνάμεις του Στρατού και της Πυροσβεστικής τις τελευταίες μέρες δίνουν τη δική τους μάχη ευρισκόμενοι αντιμέτωποι με χιλιάδες παράνομους μετανάστες, που με πέτρες, ξύλα και δακρυγόνα επιχειρούν να περάσουν τα ελληνικά σύνορα.

Στις Καστανιές ο Σεβασμιώτατος συνάντησε τον υπουργό Εθνικής Αμύνης Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον υφυπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή, τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, παρουσία του Δημάρχου Ορεστιάδος Βασιλείου Μαυρίδη, του Δημάρχου Διδυμοτείχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου, του Διοικητού του Δ΄ Σώματος Στρατού, Στρατηγού Αγγέλου Ιλαρίδη, του Περιφερειακού Γενικού Αστυνομικού Διευθυντού του Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης Πασχάλη Συριτούδη, του Διοικητού της 3ης Ταξιαρχίας Ταξιάρχου Γρηγορίου Μπουτλιάκη και πλήθους κόσμου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στην πολιτική ηγεσία ευχήθηκε καλή φώτιση, στους ένοπλους γενναιότητα και την βοήθεια της Υπερμάχου Στρατηγού και στους ακρίτες του Έβρου ομοψυχία και σύμπνοια.

Με πληροφορίες από evros24.gr, thrakinet.tv