ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στον ΑΔΜΗΕ - Πότε λήγει η προθεσμία

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στον ΑΔΜΗΕ - Πότε λήγει η προθεσμία
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση
In Time

ΑΣΕΠ: 105 προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υπηρεσιών της, ανακοινώνει η ΑΔΜΗΕ Α.Ε.

Υποβολή αιτήσεων από 27 Αυγούστου 2019 ως και 5 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν στις εξής περιοχές: Νομός Αττικής και Νομοί Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Έβρου, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Κοζάνης, Λάρισας & Χανίων.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «12.02.2019» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.

Οι προσλήψεις θα γίνουν σε διάφορους νομούς της ΕλλάδαςIn Time

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στο κεντρικό κατάστημα της ΑΔΜΗΕ Α.Ε. στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΑΔΜΗΕ Α.Ε., Δυρραχίου 89 & Κηφισού, Τ.Κ. 104 43 -Αθήνα απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού & Υποστήριξης, υπόψιν κας Μπλάνη Αικατερίνης, κας Θεολογίτη Αλεξάνδρας (τηλ. επικοινωνίας: 210 – 5192273, 210-5192598).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός

ΕΝΦΙΑ 2019 - Taxisnet: Πώς θα εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό σας - Τι θα πληρώσετε

Σχετικές ειδήσεις