ΕΡΓΑΣΙΑ

Προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού: Μέχρι 20/7 οι αιτήσεις

ΑΣΕΠ

Με τρεις υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών.

Η υποβολή αιτήσεων ολοκληρώνεται την Τρίτη 20 Ιουλίου 2021.

Δείτε στον πίνακα τις θέσεις εργασίας:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση dnpk@culture.gr, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Γ΄ Σεπτεμβρίου 42, 10433 Αθήνα, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς υπόψιν κ .Ελένης Σπυράκη (τηλ. επικοινωνίας: 2105219078), εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερολογιακών ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.