ΕΡΓΑΣΙΑ

Προσλήψεις στον Δήμο Καλαμαριάς: Δείτε ειδικότητες

Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)
Νέες θέσεις εργασίας στην Καλαμαριά
ΙΝΤΙΜΕ

ΑΣΕΠ: Με συνολικά έξι άτομα ενισχύεται ο Δήμος Καλαμαριάς

Οι προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Καλαμαριάς (Τμήμα Δημοτικού Κοιμητηρίου).

Δείτε τις θέσεις στον πίνακα:

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα ημερών (υπολογιζομένων ημερολογιακά)και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα και στον δικτυακό τόπο του Δήμου Καλαμαριάς (www.kalamaria.gr), εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη), τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:

  • α) Στην ανωτέρω διεύθυνση ή στο διαδικτυακό τόπο της υπηρεσίας (www.kalamaria.gr)
  • β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες →Έντυπα –Διαδικασίες →Διαγωνισμών Φορέων →Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ)στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα - Σούπερ μάρκετ: Τι ισχύει για τους μη εμβολιασμένους

Κορονοϊός: Σε εφαρμογή τα νέα μέτρα από το Σάββατο - «Καμπανάκι» από τους ειδικούς για την πανδημία