ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 15 ατόμων στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)
Νέες θέσεις εργασίας στην Μυτιλήνη
ΙΝΤΙΜΕ

ΑΣΕΠ: Με 15 άτομα ενισχύεται η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η πρόσληψη θα γίνει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, στο Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2022 της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας, που εδρεύει στη Μυτιλήνη.

Δείτε τις θέσεις εργασίας:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας, Καραντώνη 2 , Τ.Κ. 81131-Μυτιλήνη (Γραφείο 11), (τηλ. επικοινωνίας: 22510 46665), υπόψη κου Γεωργίου Λαγουτάρη ή κας Μαρίας Γιαννέλλη.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσής της είναι αποκλειστικά του υποψηφίου. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ).

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών.

Διαβάστε επίσης:

ΑΣΕΠ 2Κ/2022: Μέχρι σήμερα (28/3) οι αιτήσεις για τις 473 μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Μετανάστευσης