ΕΡΓΑΣΙΑ

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για προσλήψεις στα ΙΕΚ

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για προσλήψεις στα ΙΕΚ

Ξεκινά τη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου στις 8 το πρωί και λήγει την Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομισθίων εκπαιδευτών με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ έτους κατάρτισης 2018-2019.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Οργανισμού, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://a2.oaed.gr/pegasus με την ένδειξη «Είσοδος Εκπαιδευτικού», η οποία αναρτάται στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, μαζί με άλλες σημαντικές ανακοινώσεις για τους υποψήφιους Εκπαιδευτές.

Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 32158/Δ1/11297 (ΦΕΚ 2228/Β΄/14-06-2018) Απόφαση της Υπουργού και του Υφυπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, δίνονται στην υπ΄ αριθμ. 58185/30-08-2018 Προκήρυξη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oaed.gr και στα ΙΕΚ ΟΑΕΔ.

Για την Υποβολή Αίτησης πατήστε εδώ.

Διαβάστε επίσης: ΟΑΕΔ: Τα κριτήρια για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών στα ΙΕΚ