ΕΘΝΙΚΑ

Πολεμικό Ναυτικό: Αποκαλύπτει τον «ΑΤΛΑ» και τον «ΗΡΑΚΛΗ»

Πολεμικό Ναυτικό: Αποκαλύπτει τον «ΑΤΛΑ» και τον «ΗΡΑΚΛΗ»

Τα δύο νέα Πλοία Γενικής Υποστήριξης που επεκτείνουν τις δυνατότητες του Στόλου.

Τα νέα σκάφη που εντάχθηκαν στη δύναμη του Πολεμικού μας Ναυτικού θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά οι στρατιωτικοί συντάκτες το πρωί της Πέμπτης (02/07).

Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι θα βρεθούν στον πλου ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθεί στα νέα Πλοία Γενικής Υποστήριξης «ΑΤΛΑΣ» και «ΗΡΑΚΛΗΣ», τα οποία αποτελούν μία ακόμα ευγενική δωρεά του Προέδρου του Ιδρύματος «Αικατερίνης Λασκαρίδη», εφοπλιστή κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη.

Στόχος του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού είναι να μεταφέρουν οι δημοσιογράφοι στους πολίτες την εικόνα των δύο νέων σκαφών, τις δυνατότητές τους, τις επιχειρησιακές τους ικανότητες και τον τρόπο με τον οποίο θα βοηθήσουν τον ελληνικό Στόλο.

Το Newsbomb.gr και ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουλαράκος θα βρεθούν στον πλου ενημέρωσης και θα σας μεταφέρουν εικόνα και πληροφορίες μέσα από για τα δύο νέα σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο «ΑΤΛΑΣ» και ο «ΗΡΑΚΛΗΣ» εκτελούν ήδη υπηρεσία και μάλιστα έδωσαν το «παρών» στην σπουδαία και υψηλού συμβολισμού άσκηση που πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουνίου νοτίως της Καρπάθου, στην θαλάσσια περιοχή την οποία έχει «σημαδέψει» για έρευνες το καθεστώς Ερντογάν μέσω του παράνομου τούρκο-λιβυκού μνημονίου.

Είναι δεδομένο πως τα δύο νέα Πλοία Γενικής Υποστήριξης επεκτείνουν τις δυνατότητες του Πολεμικού Ναυτικού σε προβολή ισχύος, με ιδιαίτερα μεγάλες ικανότητες μεταφορών και εκτέλεσης επιχειρήσεων πολλαπλού τύπου.

Σε μια συγκυρία ιδιαίτερα κρίσιμη για τα εθνικά θέματα και την εμπέδωση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, η οικογένεια Λασκαρίδη προχώρησε σε μία νέα χειρονομία υψηλού συμβολισμού, αλλά και επιχειρησιακής αξίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Δένδιας από Βεγγάζη: Ναι σε ΑΟΖ Ελλάδας - Λιβύης - Ιστορικές οι ευθύνες Ερντογάν