ΕΘΝΙΚΑ

Απίστευτη πρόκληση Σοϊλού: Η Ελλάδα επιχειρεί να κάψει ανθρώπους

Απίστευτη πρόκληση Σοϊλού: Η Ελλάδα επιχειρεί να κάψει ανθρώπους

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού προχώρησε σε προκλητικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας για το προσφυγικό - Κατηγορεί τη χώρα μας για απάνθρωπη συμπεριφορά εναντίον των προσφύγων.

«Οι δυνάμεις ασφαλείας της Ελλάδας επιχειρούν να ρίξουν βενζίνη και να κάψουν ανθρώπους. Αυτή είναι σφαγή υπό την επίβλεψη της Ευρώπης», τόνισε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter.

Και πρόσθεσε: «Όσο η Ευρώπη συνεχίζει να κακομαθαίνει την Ελλάδα και συνεχίζει να σιωπά θα γραφτεί στην ιστορία ως ο ηθικός αυτουργός αυτού του κακού».

«Βολές» Τσαβούσογλου από τα Κατεχόμενα

Παράλληλα, «βέλη» κατά του Νίκου Δένδια έριξε από τα Κατεχόμενα την Παρασκευή (16/04) ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μία ημέρα μετά την επεισοδιακή αντιπαράθεση των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας κατά τις κοινές τους δηλώσεις στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, μετά τη συνάντησή του με τον ηγέτη του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ, ο Τσαβούσογλου δήλωσε ότι ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών ξεκίνησε να κατηγορεί τη χώρα του με εξωπραγματικούς ισχυρισμους, κάτι που δεν θα μπορούσε να το αποδεχθεί. Πρόσθεσε ότι με τις δηλώσεις του ο κ. Δένδιας ξεπέρασε τα όρια, είπε πράγματα που δεν έπρεπε να έχει πει και «πήρε την ανάλογη απάντηση».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η πιο θλιβερή φωτογραφία της ζωής της - Μόνη αποχαιρέτησε τον πρίγκιπά της