ΚΟΣΜΟΣ

Σεισμός στην Τουρκία: Οι Ιταλοί διασώστες απεγκλώβισαν δύο παιδιά στην Αντιόχεια

Σεισμός στην Τουρκία: Οι Ιταλοί διασώστες απεγκλώβισαν δύο παιδιά στην Αντιόχεια

Σεισμός στην Τουρκία: Η Ιταλίδα πρωθυπουργός θέλησε να ευχαριστήσει τους Ιταλούς διασώστες προσθέτοντας πως βοηθούν με ουσιαστικό και γενναιόδωρο τρόπο, όπως και με συγκεκριμένες επαγγελματικές γνώσεις τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από την τρομερή αυτή σεισμική δόνηση.

Δύο μικρά παιδιά κατάφερε να σώσει η ομάδα έρευνας και διάσωσης των Ιταλών πυροσβεστών, σε δύο διαφορετικές επιχειρήσεις στην Αντιόχεια, ενώ συνεχίζει να εργάζεται για τον απεγκλωβισμό περισσότερων ανθρώπων που έχουν παγιδευτεί σε συντρίμμια μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε Τουρκία και Συρία τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η σχετική δήλωση της Ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι αναφέρει: «Στην παρούσα φάση, βάσει των πληροφοριών που έχουμε, η ομάδα έρευνας και διάσωσης των Ιταλών πυροσβεστών κατάφερε να σώσει δυο μικρά παιδιά, σε δυο διαφορετικές επιχειρήσεις στην Αντιόχεια και συνεχίζει να εργάζεται για να απεγκλωβίσει και άλλους ανθρώπους».

Η Μελόνι θέλησε επίσης να ευχαριστήσει τους Ιταλούς διασώστες προσθέτοντας πως βοηθούν με ουσιαστικό και γενναιόδωρο τρόπο, όπως και με συγκεκριμένες επαγγελματικές γνώσεις τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από την τρομερή αυτή σεισμική δόνηση.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός στην Τουρκία: Το νεογέννητο που απέκτησε δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μέσα από τα συντρίμμια

Τουρκία: Το μήνυμα του Έλληνα πρέσβη - «Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι που θα μπορούσαν να έχουν»

Σεισμός στην Τουρκία: Επιτυχημένος ο απεγκλωβισμός της 20χρονης Αϊρίν - Η αυτοθυσία των διασωστών