ΕΘΝΙΚΑ

Δίκη Τουρκία – Τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς επισκέπτονται οι συγγενείς τους (pics)

Δίκη Τουρκία – Τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς επισκέπτονται οι συγγενείς τους (pics)

Θρίλερ με την τύχη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν στον Έβρο - Κρατούνται σε τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης από την περασμένη Πέμπτη - Οι δύο δικηγόροι που έχουν αναλάβει την υπεράσπισή τους υπέβαλαν την ένσταση κατά της απόφασης κράτησής τους – Στο πλευρό των στρατιωτικών οι γονείς τους

Tην πύλη των φυλακών της Αδριανούπολης περνούν οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, λίγη ώρα αφότου έγινε δεκτό το αίτημά τους στην τοπική εισαγγελία να επισκεφθούν τα παιδιά τους.

Με την αγωνία έκδηλη στα πρόσωπά τους οι γονείς των δύο στρατιωτικών μετέβησαν αρχικά στο ελληνικό προξενείο και ακολούθως πήγαν στο Δικαστικό Μέγαρο της Αδριανούπολης.

Όπως αναφέρει η milliyet ο γενικός εισαγγελέας υποδέχθηκε το αίτημά τους και το έκανε αμέσως δεκτό.

Υπενθυμίζεται, ότι οι δικηγόροι Hakan Yalçıntuğ και Sinem Şandır, που διορίστηκαν από το Ελληνικό Προξενείο, για να εκπροσωπήσουν τους Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κουκλατζή, έχουν προσέλθει στο δικαστήριο, ασκώντας έφεση κατά της απόφασης κράτησής τους.

Συγκεκριμένα, ζήτησαν την απελευθέρωση των δύο στρατιωτών και την επιστροφή τους στην Ελλάδα. Η ένσταση των δύο δικηγόρων ενδέχεται να εκδικαστεί, είτε σήμερα, είτε σε χρονικό διάστημα μίας εβδομάδας, με όλους τους εμπλεκόμενους να περιμένουν την απόφαση.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr εικόνες από τους συγγενείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Πηγή εικόνων και βίντεο: Sabah