ΕΘΝΙΚΑ

Απαράδεκτη πρόκληση: Ο αντίπαλος του Ερντογάν εκφωνεί ομιλία σε μουσουλμάνους στην Κομοτηνή

Απαράδεκτη πρόκληση: Ο αντίπαλος του Ερντογάν εκφωνεί ομιλία σε μουσουλμάνους στην Κομοτηνή

Η «μηχανή» της τουρκικής προπαγάνδας στη Θράκη καλά κρατεί και μάλιστα με τις «ευλογίες» του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή, με φόντο την επίσκεψη του υποψηφίου Προέδρου της Τουρκίας, Μουχαρέμ Ιντζέ, στην Ροδόπη, όπου θα απευθύνει ομιλία στους Έλληνες μουσουλμάνους της περιοχής.

Είναι γνωστό ότι αφού οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι Έλληνες πολίτες, δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις τουρκικές εκλογές. Ωστόσο, η επίσκεψη του αντιπάλου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Θράκη ερμηνεύεται ως απάντηση στην αντίστοιχη «φιέστα» που έστησε ο «σουλτάνος» στο Σεράγεβο της Βοσνίας, όπου μίλησε σε μουσουλμάνους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 12:30 ο κ. Ιντζέ πέρασε τον ελληνοτουρκικό μεθοριακό σταθμό στους Κήπους του Έβρου, ενώ λίγο μετά τις 13:30 αναμένεται να αφιχθεί στο τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή και στη συνέχεια θα μιλήσει σε συγκέντρωση ομοθρήσκων του στο αποκαλούμενο «Κέντρο Τουρκικής Νεολαίας».

Στη συνέχεια, ο κ. Ιντζέ θα μεταβεί στη Βουλγαρία, προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί στην πόλη Κίρτζαλι.

Διαβάστε επίσης:

Σχετικές ειδήσεις