ΕΛΛΑΔΑ

Ώρες αγωνίας για τον 7χρονο που τραυματίστηκε από ταχύπλοο στη Ζάκυνθο

Ώρες αγωνίας για τον 7χρονο που τραυματίστηκε από ταχύπλοο στη Ζάκυνθο

Σοκαρισμένη είναι η χώρα από την εξέλιξη που είχε ένα απίστευτο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία Τσιλιβί της Ζακύνθου με θύμα ένα 7χρονο αγοράκι.

Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίου - Συνελήφθησαν οι τρεις επιβάτες του ταχύπλοου

Η Λιμενική Αρχή Ζακύνθου ενημερώθηκε το απόγευμα της Ζακύνθου ότι στην παραλία Τσιλιβί της Ζακύνθου είχε τραυματιστεί ένα άτομο νεαρής ηλικίας από λέμβο.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι στο χώρο της παραλίας βρισκόταν ανήλικο αγόρι ηλικίας 7 ετών, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, το οποίο έφερε τραύματα στο κεφάλι.

Το ανήλικο αγόρι είχε τραυματιστεί, σύμφωνα με μαρτυρίες λουόμενων εντός της θάλασσας και σε απόσταση είκοσι περίπου μέτρων από την ακτή, από ακυβέρνητη λέμβο στην οποία δεν επέβαινε κανένα άτομο.

Όπως διαπιστώθηκε στη λέμβο αρχικά, πριν μείνει ακυβέρνητη, επέβαιναν τρία άτομα ηλικίας 19, 30 και 22 ετών αντίστοιχα και κατά δήλωση τους την είχαν αγκυροβολήσει σε παρακείμενο όρμο, όπου κατά την εκκίνηση της, στη λέμβο επέβαινε μόνο ο 22χρονος, ο οποίος για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο της, έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα η λέμβος να συνεχίσει να κινείται με μεγάλη ταχύτητα έχοντας κατεύθυνση τον χώρο της ξηράς.

Ο 7χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου και λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων που έφερε μεταφέρθηκε με το Ε/Γ – Ο/Γ «ΦΙΟΡ ΝΤΙ ΛΕΒΑΝΤΕ» Ν.Π. 12207 στο λιμένα Κυλλήνης και από εκεί με ασθενοφόρο όχημα διεκομίσθη διασωληνωμένο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου.

Ο 22χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Λιμεναρχείο Ζακύνθου όπου και συνελήφθη, ενώ επίσης από τη Λιμενική Αρχή Ζακύνθου που διενεργεί την προανάκριση συνελήφθησαν ο 19χρονος και ο 30χρονος.

Πηγή φωτογραφιών: imerazante.gr

Σχετικές ειδήσεις