ΕΛΛΑΔΑ

Δυστύχημα Πόρσε: Συντετριμμένος ο Υπάτιος Πατμάνογλου στις κηδείες της γυναίκας και του παιδιού του

Δυστύχημα Πόρσε: Συντετριμμένος ο Υπάτιος Πατμάνογλου στις κηδείες της γυναίκας και του παιδιού του

Σπαραγμός στις κηδείες μητέρας και γιου στην Πτολεμαΐδα - Τραγική φιγούρα ο 41χρονος που έχασε όλη του τη ζωή στο 83ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας

Υποβασταζόμενος από τους συγγενείς του έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης (01/03) στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης στην Πτολεμαΐδα, ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο τραγικός πατέρας και σύζυγος που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το κακό που βρήκε την οικογένειά του, στο δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, σε χώρο στάθμευσης της Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας.

Συγγενείς, φίλοι αλλά και απλός κόσμος είπαν σήμερα το «τελευταίο αντίο» στην 33χρονη Αποστολία και το 3χρονο αγγελούδι της που έχασαν την ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα.

kideia

Η μητέρα και η αδελφή της Αποστολίας, συντετριμμένες, έφτασαν στην εκκλησία μαυροντυμένες και κρατώντας στα χέρια τους την φωτογραφία της 33χρονης.

Η εξόδιος ακολουθία του συνοδηγού της Porsche, Ανδρέα Γεωργακόπουλου, θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη (02/03/2017) στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ άγνωστο παραμένει πότε θα γίνει η κηδεία του Γιώργου Βακάκη, οδηγού του πολυτελούς αυτοκινήτου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της τραγωδίας.

Στο μεταξύ, τα στοιχεία που συγκεντρώνουν μέρα με τη μέρα οι Αρχές, ξετυλίγουν το κουβάρι της τραγωδίας.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού, προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της Porsche πριν πέσει με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο Honda της άτυχης οικογένειας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τις κάμερες, η μοιραία Porsche φαίνεται να είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα πολλή ώρα πριν το δυστύχημα, όχι σε ένα, αλλά σε πολλά σημεία του αυτοκινητόδρομου.

Μάλιστα, φαίνεται ότι η μέση ταχύτητα με την οποία κινείτο ήταν πάνω από τα 200 χλμ./ώρα!

Όπως ανέφερε ο εκπαιδευτής ασφαλούς οδήγησης κ. Παπαπάσχος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, από το βίντεο που κατέγραψε το δυστύχημα, η ταχύτητα του αυτοκινήτου πιθανότατα άγγιζε τα 280 χλμ. προτού πλαγιολισθήσει και μπει στο πάρκινγκ.

Παράλληλα, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι τα λάστιχα του μοιραίου αυτοκινήτου ήταν χρονολογίας 2006, αλλά και πως ήταν «χειμερινά», γεγονός που σημαίνει ότι δεν ενδείκνυνται για τόσο υψηλές ταχύτητες, καθώς ο συγκεκριμένος τύπος των ελαστικών έχει χαμηλότερο δείκτη ταχύτητας από τα κανονικά.

Δείτε το βίντεο:

Την ίδια ώρα, ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο τραγικός πατέρας έδωσε μια διαφορετική, αλλά πολύ σημαντική διάσταση, στο τι μπορεί να προηγήθηκε του δυστυχήματος.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε σε ένα ακόμα πολυτελές αυτοκίνητο, ένα Audi R8, με το οποίο πιθανολογεί ότι ο οδηγός της Porsche να έκανε «κόντρες»!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Θρήνος στις οικογένειες των θυμάτων

Η οικογένεια Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, ζήτησε να μεταδοθεί μέσω του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου δήλωσή της για το τραγικό δυστύχημα της περασμένης Κυριακής.

Η δήλωσή της οικογένειας έχει ως εξής:

«Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο και να ζήσουμε με το αφόρητο. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας και στις υπόλοιπες οικογένειες και να ευχαριστήσουμε για τη συμπαράσταση όλων στο θρήνο μας για την τραγική πρόωρη απώλεια τριών νέων ανθρώπων και ενός παιδιού.

Οικογένεια Απόστολου Βακάκη»

Διαβάστε ΕΔΩ ποιος ήταν ο Γιώργος Βακάκης

«Δεν μας άφησαν να δούμε το παιδί μας»

Συγκλονισμένη και ψυχολογικό ράκος είναι η μητέρα του Ανδρέα Γεωργακόπουλου, του συνεπιβάτη της Porsche.

Με τρεμάμενη φωνή, η κ. Γεωργακοπούλου μίλησε στο Newsbomb.gr για το γιο της, τον Ανδρέα της, για το χαρακτήρα του, το ήθος του, την προσωπικότητα, αλλά και τη στενή φιλία με τον Γιώργο Βακάκη.

«Ήταν ένα παιδί συγκροτημένο, προσγειωμένο, δεν ήταν των ορίων, ήταν αυστηρός με τον εαυτό του. Τελείωνε τώρα τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο και θα έφευγε για εξωτερικό. Παράλληλα, δούλευε και σε μια ναυτιλιακή εταιρεία. Στα 23 του χρόνια είχε καταφέρει πολλά», σημειώνει η μητέρα του άτυχου Ανδρέα.

Ακούστε τις δηλώσεις της τραγικής μητέρας ΕΔΩ.

Σχετικές ειδήσεις