ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στην Κρήτη: Είδε από κρυφή κάμερα τη μητέρα της να κακοποιείται άγρια

Φρίκη στην Κρήτη: Είδε από κρυφή κάμερα τη μητέρα της να κακοποιείται άγρια

Σοκ για μία γυναίκα από τα όσα «αποκάλυψε» βίντεο κρυφής κάμερας στο σπίτι της!

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση που εκτυλίχθηκε στην Κρήτη όπου μία ηλικιωμένη κακοποιήθηκε άγρια από τη γυναίκα που τη… φρόντιζε στο σπίτι. Τις εφιαλτικές στιγμές που περνούσε η ηλικιωμένη, η οποία πάσχει από Αλτσχάιμερ, κατέγραψε κρυφή κάμερα που είχε τοποθετήσει η κόρη του θύματος.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες εβδομάδες όταν η κόρη της ηλικιωμένης αποφάσισε να προσλάβει μία γυναίκα για να φροντίζει τη μητέρα της, καθώς η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, την 79χρονη φρόντιζε μία 63χρονη, η οποία έμενε στο σπίτι. Στις επανειλημμένες ερωτήσεις για την κατάσταση της μητέρας της, η κόρη δεν έπαιρνε συγκεκριμένη απάντηση από την 63χρονη. Τότε άρχισαν να κινούνται υποψίες στην κόρη του θύματος, η οποία και τοποθέτησε κάμερες στο σπίτι.

Όταν είδε τη φρίκη που κατέγραψε η κάμερα έπαθε σοκ. Σε ένα από τα βίντεο, η 63χρονη εμφανίζεται να χτυπά στο κεφάλι και σε όλο το σώμα την ανήμπορη μητέρα της, να τη σπρώχνει στον τοίχο και να την κακοποιεί συστηματικά!

Η κόρη του θύματος παρέδωσε το υλικό στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας κατάφεραν να εντοπίσουν και να φορέσουν χειροπέδες στην 63χρονη.

Όπως αποδείχθηκε η συλληφθείσα, είχε σε βάρος της ακόμη μία καταδικαστική απόφαση, για κακοποίηση μίας άλλης ηλικιωμένης, και οδηγήθηκε στις φυλακές Νεάπολης, μέχρι γίνει το δικαστήριο για τη νέα υπόθεση.