ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη - Ραγδαίες εξελίξεις: Στον εισαγγελέα ο εραστής της 44χρονης

Ειρήνη Λαγούδη - Ραγδαίες εξελίξεις: Στον εισαγγελέα ο εραστής της 44χρονης

Φως στο θρίλερ που συγκλονίζει εδώ και μήνες το πανελλήνιο προσπαθούν να ρίξουν οι Αρχές αλλά και οι ειδικοί που έχει προσλάβει η οικογένεια της αδικοχαμένης Ειρήνης Λαγούδη.

Νέο κύκλο μαρτύρων στο πλαίσιο περαιτέρω διερεύνησης της υπόθεσης καλεί ο εισαγγελέας Αγρινίου και μεταξύ αυτών το κατώφλι του πέρασε και ο γιατρός με τον οποίο διατηρούσε μια παθιασμένη σχέση η αδικοχαμένη 44χρονη.

Ο ορθοπεδικός, ο οποίος αποτελεί από την πρώτη στιγμή πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Λαγούδη, έχει ήδη καταθέσει στην Ασφάλεια Αγρινίου και κλήθηκε να δώσει διευκρινιστικές απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα και αναφορικά με σημαντικά ευρήματα.

Δείτε φωτογραφία του γιατρού στη gallery του Newsbomb.gr

Όπως σημειώνει η εφημερίδα "Espresso", ο συγκεκριμένος άνδρας αποτελούσε τον μεγάλο έρωτα της 44χρονης, όμως της είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα χαλούσε για χατήρι της ούτε την οικογένειά του ούτε το καλό του όνομα. Για την ερωτευμένη χήρα, ο χωρισμός ήταν κάτι αναπάντεχο ακαι από τότε άρχισε μια ψυχοφθόρα διαδικασία με γραπτά μηνύματα, κρυφές συναντήσεις, ικεσίες, καβγάδες και απειλές ανάμεσα στο πρώην παράνομο ζευγάρι.

Διαβάστε επίσης: Βρήκαν στο αυτοκίνητο της Λαγούδη αντικείμενο που ανήκει σε τρίτο πρόσωπο

Και ενώ οι δικαστικοί λειτουργοί προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση, οι οικογένεια Λαγούδη προσέλαβε ακόμα μια τεχνική σύμβουλο, την ιατροδικαστή Αστερία Παπαβδή, προκειμένου να κάνει ταυτοποίηση γενετικών υλικών από τα νέα στοιχεία που συνελέγησαν.

Η διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης πήρε πελματικό αποτύπωμα από τον ουρανό του αυτοκινήτου της 44χρονης, η οποία υπενθυμίζεται ότι είχε βρεθεί νεκρή στα πίσω καθίσματα.

Δείτε φωτογραφίες του αυτοκινήτου στη gallery του Newsbomb.gr

Το αποτύπωμα εστάλη σε ειδικά εργαστήρια για ανάλυψη γενετικού υλικού.

«Έχω λάβει γνώση των στοιχείων της υπόθεσης και αυτών που είδα η ίδια. Την Τετάρτη συλλέξαμε ένα κομμάτι από το συγκεκριμένο τμήμα του αυτοκινήτου, το οποίο στείλαμε με σχετική σήμανση σε αρμόδιο εργαστήριο», δήλωσε στην εφημερίδα η ιατροδικαστής. «Όταν περιέλθει σε γνώση μου το σύνολο της δικογραφίας και των υπόλοιπων εγγράφων, θα τα αξιολογήσω κατάλληλα. Όχι απαραίτητα προς κάποια ορισμένη κατεύθυνση, αλλά με δική μου, αντικειμενική άποψη», κατέληξε.

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφιών: "Espresso", Αχελώος media

Διαβάστε επίσης:

Τραγική κατάληξη: Νεκρός βρέθηκε ο 48χρονος Μάριος Καλομοίρης

Τραγωδία: Αυτοκίνητα παρέσυραν και σκότωσαν γυναίκα στη λεωφόρο Συγγρού

Σχετικές ειδήσεις