ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη: Αποκάλυψη – «βόμβα» από το δικηγόρο της οικογένειας

Ειρήνη Λαγούδη: Αποκάλυψη – «βόμβα» από το δικηγόρο της οικογένειας

Ειρήνη Λαγούδη - Θρίλερ με το ανδρικό κομποσκοίνι που εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο της άτυχης μητέρας - Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας - Σπάει τη σιωπή του ο αδερφός της - Τα νέα στοιχεία που αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση

Συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από το μηστηριώδη θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς αναπάντητο παραμένει μέχρι στιγμής το ερώτημα τι συνέβη τελικά στην άτυχη μητέρα. Έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας ή αυτοκτόνησε;

Τι «μαρτυρά» το κομποσκοίνι που βρέθηκε στο αυτοκίνητό της

Οι αστυνομικοί εστιάζουν τις έρευνες στο νέο αντικείμενο που εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο της άτυχης μητέρας. Όπως αποκάλυψε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, ο οποίος συνέταξε έκθεση γύρω από τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης μητέρας, ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Ανδριανός Γκουρμπάτσης, πρόκειται για ένα μαύρο κομποσκοίνι με δύο γαλάζιες χάντρες.

Μιλώντας στην Espresso, ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας, δικηγόρος Βασίλης Ταουξής, εξήγησε πως ο απόστρατος στρατηγός της Πυροσβεστικής Ανδριανός Γκουρμπάτσης εντόπισε ανάμεσα στα ευρήματα ένα μαύρο κομποσκοίνι μεγάλου μεγέθους, που σημάνει ότι φοριέται σε ανδρικό καρπό.

«Μετά την έρευνα που διεξήγαγε διαπίστωσε πως δεν ανήκει ε κανένα μέλος της οικογένειας της άτυχης Ειρήνης, αλλά ούτε και στην ίδια την 44χρονη. Κατόπιν αυτού, βάσιμα εικάζει πως ανήκει σε τρίτο πρόσωπο που έχει σχέση με τις τελευταίες στιγμές της αδικοχαμένος μητέρας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας. Ζητήσαμε να σταλεί το κομποσκοίνι στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας για έρευνα και για να γίνει ταυτοποίηση του βιολογικού υλικού που θα προκύψει από τον έλεγχο του κομποσκοινιού, ώστε να καταλάβουμε σε ποιον ανήκει».

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για την υπόθεση

«Είναι πιθανότερο να έχουμε εκγληματική ενέργεια»

Την ίδια ώρα, από την οικογένεια ορίστηκε και νέος δικαστικός πραγματογνώμονας για να συνδράμει στις έρευνες. Πρόκειται για τον στρατηγό της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία Γιάννη Ρούσση, ο οποίος είναι δικαστικός πραγματογνώμων και δίνει περισσότερες πιθανότητες στο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι σε αυτοχειρία.

«Δεν αποκλείω σε καμία περίπτωση, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Θεωρώ ότι είναι πιθανότερο να έχουμε να κάνουμε με εγκληματική ενέργεια, μιλώντας πάντα με επιφύλαξη» δήλωσε ο κ. Ρούσσης.

Αναφορικά με την προσθήκη του νέου πραγματογνώμονα στην υπόθεση θρίλερ, ο κ. Ταουξής εξέφρασε την ικανοποίησή του.

«Έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς διότι πλέον μπαίνει στην υπόθεση ένας άνθρωπος που έρχεται μέσα από τους κόλπους της Αστυνομίας».

Ο γνωστός δικηγόρος αποκάλυψε επίσης ότι το χρυσαφί Ford Ka της Ειρήνης εστάλη στην Αθήνα για να είναι κοντά του οι πραγματογνώμονες και οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας, που θα τον κάνουν «φύλλο και φτερό».

«Στον περιορισμένο χώρο της Ασφάλειας Αγρινίου και στο λίγο χρόνο που μας έδωσαν δεν ήταν δυνατόν να κάνουμε τη δουλειά μας όπως θέλαμε. Θα βρούμε από αποτυπώματα μέχρι βιολογικό υλικό, φωτίζοντας με τον κατάλληλο φωτισμό που έχουν στη διάθεσή τους οι πραγματογνώμονες».

Σπάει τη σιωπή του ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη και ξεσπά

Στο μεταξύ, στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη πήγε τη Μεγάλη Τετάρτη (04/04/2018) για πρώτη φορά ο αδερφός της. Ο Γιώργος Λαγούδης επανέλαβε την πεποίθηση της οικογένειας ότι η αγαπημένη τους έπεσε θύμα στυγερής δολοφονίας και διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα λάμψει η αλήθεια για να δικαιωθεί η ψυχή της και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

«Είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές, όλη η οικογένεια ζει ένα δράμα. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στο σημείο της δολοφονίας της Ειρήνης μετά από τη μέρα που τη βρήκαμε νεκρή, τα ερωτήματα ακόμα παραμένουν, δε θέλω ποτέ ξανά στη ζωή μου να δω αυτό το μέρος και εύχομαι πολύ γρήγορα να λάμψει η αλήθεια, να δικαιωθεί η ψυχή της, η οικογένειά της και να τιμωρηθούν οι ένοχοι», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο αδελφός της.

Δήλωσε επίσης αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να βρει τους υπεύθυνους για τη δολοφονία της αδελφής του και εξέφρασε την προσωπική του εκτίμηση ότι ενδεχομένως να υπήρξαν κάποιες παραλείψεις από την πλευρά της αστυνομίας, τις πρώτες μέρες μετά το θάνατο της Ειρήνης.

Υπογράμμισε ακόμα ότι η αδελφή του δεν είχε κανένα λόγο να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Δεν υπήρχε περίπτωση αυτή η γυναίκα να κάνει οτιδήποτε θα ήταν αρνητικό τόσο για την ίδια, όσο και για τους συγγενείς της. Είχε μια φοβερή προσωπικότητα και δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να αυτοκτονήσει. Ψυχικά δεν είχε κανένα πρόβλημα και ξαφνικά βρίσκεται σε ένα αυτοκίνητο, στρυμωγμένη στο πίσω κάθισμα και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτή η κοπέλα προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της», είπε.

Τόνισε τέλος ότι από την αρχή είχε στο μυαλό του τι μπορεί να συνέβη τη μοιραία μέρα και πλέον οι υποψίες του μένει να επαληθευτούν.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στον Ελληνικό στρατό: Αυτό είναι το έγγραφο - αποκάλυψη της Τουρκίας

Ταγίπ Ερντογάν: Το σατανικό σχέδιο ενός κουλουρά που με ένα ποίημα έγινε Πρόεδρος της Τουρκίας

Σχετικές ειδήσεις