ΕΛΛΑΔΑ

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη

Άλυτο μυστήριο παραμένει η υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας.

Όσο περνά ο καιρός, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso απομακρύνεται το ενδεχόμενο να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της άτυχης 44χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων συνηγορούν υπέρ της συγκεκριμένης εκδοχής και η δικογραφία βρίσκεται ήδη στα χέρια του εισαγγελέα.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η υπόθεση έχει υποβληθεί στον εισαγγελέα καθώς οι τοξικολογικές εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι διαφορετικό από αυτό που θεωρούν οι αξιωματικοί οι οποίοι προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση. Ότι, δηλαδή, ο θάνατος της αδικοχαμένης μητέρας τριών παιδιών δεν είναι «σκηνοθετημένη αυτοκτονία», όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς της, αλλά ότι η ίδια έβαλε τέλος στη ζωή της.

Ωστόσο, για να κλείσει οριστικά η υπόθεση θα πρέπει να βγουν και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Οι τεχνικοί και οι νομικοί σύμβουλοι που έχει προσλάβει η οικογένεια της άτυχης 44χρονης υποστηρίζουν, πως η προανάκριση συνεχίζεται και ότι η υπόθεση έχει ακόμα πολύ δρόμο. Αυτή την περίοδο γίνεται προσπάθεια να σκιαγραφηθεί το προφίλ του δράστη και να βρεθούν αποδείξεις πως ούτε το μπιτόνι, ούτε το καπάκι του ήταν στο σημείο όπου βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο όταν ξέσπασε η φωτιά.

Οι έρευνες στην λίμνη Τριχωνίδα για τον εντοπισμό του κινητού της Ειρήνης Λαγούση απέβησαν άκαρπες.

Σχετικές ειδήσεις