ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Βούλα: Ανθρωποκυνηγητό για τον εκτελεστή με το καπέλο

Δολοφονία Βούλα: Ανθρωποκυνηγητό για τον εκτελεστή με το καπέλο

Πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον του 46χρονο επιχειρηματία, με τα οποία είχε συναλλαγές, αναμένεται τις ερχόμενες μέρες να περάσουν το κατώφλι του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Φίλοι και συνεργάτες του 46χρονου επιχειρηματία θα κληθούν να δώσουν όποια στοιχεία και πληροφορίες έχουν,προκειμένου να σχηματιστεί η πρώτη εικόνα και να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της επαγγελματικής εκτέλεσης έξω από το σπίτι του στη Βούλα, όπου διέμενε με την ξανθιά σύζυγό του και παίκτρια reality, Βικτώρια Καρύδα.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του επιχειρηματίας, στο οποίο καταγράφηκε η σκηνή του μαφιόζικου χτυπήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο εκτελεστής ήταν άνδρας που φορούσε καπέλο τζόκεϊ και είχε καλυμμένο το πρόσωπό του. Είχε κρυφτεί κοντά στο αυτοκίνητο πόλης που χρησιμοποιούσε απέναντι από το πολυτελές σπίτι του στο Πανόραμα.

Ο εκτελεστής περίμενε μέχρι ο 46χρονος να μπει στο αυτοκίνητο. Τότε εμφανίστηκε και άρχισε να πυροβολεί στην πλάτη με 9άρι πιστόλι.

Κατόπιν ο δολοφόνος πήγε να απομακρυνθεί από το σημείο, νομίζοντας πως έχει σκοτώσει τον επιχειρηματία, όμως εκείνος έχει βγει από το όχημα περπατώντας από τα τραύματα στην ωμοπλάτη και προσπαθεί να φτάσει στο σπίτι του για να γλιτώσει. Τότε ο πιστολέρο επέστρεψε αστραπιαία,, τον πυροβόλησε ακόμα δύο φορές στην πλάτη ώστε να τελειώσει και τρέχοντας εξαφανίστηκε.

Έπειροι αστυνομικοί τού Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας εκτιμούν ότι ο δράστης είχε συνεργό, μάλλον με μοτοσικλέτα, ο οποίος περίμενε εκτός εμβέλειας του κλειστού κυκλώματος ώστε να μην καταγραφεί ο τύπος της μηχανής.