ΕΛΛΑΔΑ

ΟΑΣΘ: Αυτή είναι η αλήθεια για το λεωφορείο που κρεμόταν στο κενό και το πρόβλημα με τα φρένα

ΟΑΣΘ: Αυτή είναι η αλήθεια για το λεωφορείο που κρεμόταν στο κενό και το πρόβλημα με τα φρένα

Ανακοίνωση – απάντηση εξέδωσε ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) με αφορμή το περιστατικό με λεωφορείο του Οργανισμού, στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης.

Σε ανακοίνωση του ο ΟΑΣΘ κάνει λόγο για fake news, τονίζοντας πως ότι το συγκεκριμένο ατύχημα σημειώθηκε με αποκλειστική ευθύνη του τεχνίτη που εκείνη τη στιγμή οδηγούσε το όχημα και σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται σε βλάβη των φρένων. «Συνιστούμε σε όσους προσπαθούν να επαναφέρουν από την πίσω πόρτα αυτούς που καταλήστευσαν τα χρήματα του ελληνικού λαού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Το περιστατικό στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ το κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πρώην υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας Σύνθια Σάπικα στην οποία και απαντά ο Οργανισμός μέσω της ανακοίνωσης του.

Η ανάρτηση για το περιστατικό

«Σήμερα το πρωί έφυγε λεωφορείο χωρίς φρένα! Από κάτω (στο χαμηλό επίπεδο) υπήρχε ενας εργαζόμενος, ο οποίος γλίτωσε από θαύμα! Το συμβάν έλαβε χώρα στο Αμαξοστάσιο Σταυρούπολης. Και η ταλαιπωρία των Θεσσαλονικέων συνεχίζεται» έγραψε χαρακτηριστά στο Facebook η κ. Σάπικα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ

«Το... τερμάτισαν με τα fake news οι νοσταλγοί του αμαρτωλού «ιδιωτικού» ΟΑΣΘ. Αυτή τη φορά με «πρωταγωνίστρια» την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ, Σύνθια Σάπικα, η οποία μάλιστα είναι και... επαγγελματίας δημοσιογράφος, δημοσιοποίησαν μέσω των κοινωνικών δικτύων ότι σημειώθηκε ατύχημα στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης με λεωφορείο που δήθεν είχε πρόβλημα στα σύστημα των φρένων.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας σημειώνουμε ότι το συγκεκριμένο ατύχημα σημειώθηκε με αποκλειστική ευθύνη του τεχνίτη που εκείνη τη στιγμή οδηγούσε το όχημα και σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται σε βλάβη των φρένων που επινόησαν οι διάφοροι «καλοθελητές» οι οποίοι έσπευσαν να ενημερώσουν και την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής Συντήρησης του ΟΑΣΘ, Νίκος Κωνσταντινίδης, για το συγκεκριμένο περιστατικό, "το ατύχημα οφείλεται σε λάθος μανούβρα που έκανε ο υπεύθυνος αμαξωμάτων του αμαξοστασίου Σταυρούπολης. Δεν είναι ειδικός ελιγμοδηγός αλλά προσπάθησε να μετακινήσει το όχημα από υπερβάλλοντα ζήλο προκειμένου να επισπευσθεί η επισκευή άλλου οχήματος. Το συγκεκριμένο όχημα δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα φρένα, όπως επιβεβαιώθηκε από ελέγχους που διενεργήθηκαν πριν και μετά το ατύχημα".

Συνιστούμε σε όσους προσπαθούν να επαναφέρουν από την πίσω πόρτα αυτούς που καταλήστευσαν τα χρήματα του ελληνικού λαού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Το σκάνδαλο “ΟΑΣΘ” που ταλαιπώρησε τη Θεσσαλονίκη για 60 χρόνια και στοίχισε στους Έλληνες φορολογούμενους εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ έχει ονοματεπώνυμα. Η εκκαθάριση του Οργανισμού είναι ένας δρόμος χωρίς επιστροφή παρά το γεγονός ότι κάποιοι προσπαθούν μετά μανίας να σταματήσει»

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμια ανησυχία: Τι ανακάλυψαν για τον Ιούλιο του 2019 οι επιστήμονες;

Σχετικές ειδήσεις