ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο: Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας των τριών παιδιών του χειριστή (pics)

Πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο: Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας των τριών παιδιών του χειριστή (pics)
INTIMENEWS

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (19/08) με την πτώση του ελικοπτέρου στον Πόρο, από την οποία έχασαν ακαριαία τη ζωή τους οι δύο επιβαίνοντας και ο χειριστής Νίκος Καρυστινός. Συγγενείς και φίλου του έμπειρου πιλότου έχουν βυθιστεί στο πένθος και τα όσα μοιράζονται για τον χαμό του αγαπημένου τους προσώπου ραγίζουν καρδιές.

Ο άτυχος χειριστής ήταν πατέρας τριών παιδιών, τα οποία -όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις στα social media- ήταν ολόκληρη η ζωή του. Με συνεχείς αναρτήσεις του, έδειχνε την αγάπη του στα παιδιά του.

Tα αποχαιρετιστήρια μηνύματα των οικείων του ραγίζουν καρδιές. Η πρώην γυναίκα του έμπειρου πιλότου και μητέρα των τριών παιδιών του έκανε, εμφανώς φορτισμένη, δύο σπαρακτικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ενώ του αφιέρωσε και ένα τραγούδι. Λίγο νωρίτερα και η κόρη του ανάρτησε στα social media μια φωτογραφία του πατέρας της μαζί με ένα σπαρακτικό μήνυμα.

Δείτε στην gallery τα συγκλονιστικά μηνύματα της οικογένειας του άτυχου πιλότου:

Στις 15:32 το μεσημέρι της Τρίτης, ο πιλότος επικοινώνησε με την προσέγγιση Αθηνών και ανακοίνωσε ότι σε μερικά λεπτά αναχωρεί από Γαλατά. Μετά από αυτή την συνομιλία χάθηκε η οποιαδήποτε επικοινωνία με το κέντρο.

Όπως όλα δείχνουν, το ελικόπτερο ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ και αφού έκανε μία περιστροφή έπεσε στη θάλασσα.

Αφού οι δύτες έβγαλαν από την άτρακτο τις τρεις σορούς ξεκίνησε η διαδικασία της ανέλκυσης του ελικοπτέρου από τη θάλασσα.

Η διοίκηση της εταιρείας «Ι fly ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», σε ανακοίνωσή της, αναφέρει πως την Τρίτη το ελικόπτερο τύπου Agusta Α 109C με αριθμό νηολογίου SXΗΤΟ, που ανήκει στον στόλο της, κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Γαλατά και στον Πόρο.

Όπως σημειώνει στην ίδια ανακοίνωση, «το ατύχημα έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια πτήσης αεροταξί από τον Γαλατά στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ε. Βενιζέλος, για την οποία είχαν τηρηθεί εκ των προτέρων όλες οι προβλεπόμενες διατυπώσεις. Στο ελικόπτερο επέβαιναν ο Έλληνας χειριστής και δύο αλλοδαποί άνδρες επιβάτες, τα στοιχεία των οποίων είχαν αρμοδίως γνωστοποιηθεί».

Επίσης, προσθέτει ότι «τα ειδικότερα πραγματικά περιστατικά και τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται» και για τον σκοπό αυτό παρέχει «στις αρμόδιες αρχές κάθε αναγκαία συνδρομή». «Παραμένουμε στην απόλυτη διάθεση των οικείων των επιβαινόντων για την παροχή κάθε αναγκαίας αρωγής» καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας «Ι fly».

Δείτε φωτογραφίες από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου στην παρακάτω Gallery:

Βίντεο από την στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Υποχωρούν αλλά... επιμένουν τα μελτέμια - Ανεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία (χάρτες)

Σχετικές ειδήσεις