ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Οι ληστές με χτυπούσαν με λοστούς» – Σοκάρει ο φύλακας μέσα από το νοσοκομείο (vids)

Θεσσαλονίκη: «Οι ληστές με χτυπούσαν με λοστούς» – Σοκάρει ο φύλακας μέσα από το νοσοκομείο (vids)

Σοκάρουν όσα εξιστορεί ο φύλακας μέσα από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος, μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό του, όταν διαρρήκτες εισέβαλαν σε μεταφορική εταιρεία στο Καλοχώρι και του επιθέτηκαν

Όπως αναφέρει ο ίδιος του επιτέθηκαν με λοστούς κι άρχισαν να τον χτυπούν.

Οι διαρρήκτες προξένησαν μεγάλες καταστροφές στα γραφεία αφαιρώντας άγνωστο χρηματικό ποσό και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η αστυνομία τους αναζητά και βρίσκεται στα ίχνη τους έχοντας συλλέξει δαχτυλικά αποτυπώματα καθώς αφαίρεσαν τα γάντια τους, σύμφωνα με το seleo.gr.

Δείτε το βίντεο:

Το χρονικό

Πέντε άγνωστοι άνδρες παραβίασαν τα παράθυρα και τις πόρτες της εταιρείας, αφού πρώτα ξυλοκόπησαν άγρια τον υπεύθυνο ασφαλείας που φρουρούσε τον χώρο. Ο υπάλληλος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας.

Οι δράστες προκάλεσαν καταστροφές στο εσωτερικό των γραφείων και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ ακόμα δεν έχουν συλληφθεί, παρότι η Αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη τους, καθώς έχει συλλέξει δαχτυλικά αποτυπώματα, αφού έβγαλαν τα γάντια που φορούσαν.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

Τα χτυπήματα στον εργαζόμενο – νυχτοφύλακα ήταν επαγγελματικά, σύμφωνα με όσα λέει ο κ. Ντελόπουλος, ο ιδιοκτήτης της μεταφορικής εταιρείας, στο TheNewspaper.gr, αφού τον χτύπησαν πρώτα με αυτοκίνητο και αμέσως μετά για πέντε λεπτά της ώρας τον χτυπούσαν με καδρόνια.

Οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει πολύτιμο υλικό, το οποίο η Αστυνομία εκτιμά, και πιθανολογείται οτι πρόκειται για ομάδα κακοποιών Ρομά.

«Το πρώτο μέλημά μου είναι ο άνθρωπος. Να ζήσει, να γίνει καλά. Μόνο αυτό με ενδιαφέφει. Το χρηματικό ποσό που έκλεψαν δεν ήταν μεγάλο και αξιόλογο. Προέχει πάντα η ανθρώπινη ζωή» λέει ο κ. Ντελόπουλος.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πληρωμές με κάρτα: Τι αλλάζει από Σεπτέμβριο - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Εκτός ελέγχου ο Ερντογάν: «H Δύση απειλεί, αλλά εμείς δεν καταλαβαίνουμε από απειλές»