ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στον Πόρο: Η σοκαριστική στιγμή της σύγκρουσης του ελικοπτέρου στα καλώδια

Τραγωδία στον Πόρο: Η σοκαριστική στιγμή της σύγκρουσης του ελικοπτέρου στα καλώδια
ΠΗΓΗ: INTIME.GR

Μόλις λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο νησί, εικόνες που τράβηξε Δανός τουρίστας κόβουν την ανάσα.

Ένα σοκαριστικό video που τράβηξε Δανός τουρίστας, δείχνει καρέ-καρέ την στιγμή της σύγκρουσης του μοιραίου Agusta A109 με καλώδια ηλεκτροδότησης, με αποτέλεσμα τον θάνατο τριών ατόμων.

Στις εικόνες φαίνεται ξεκάθαρα το ελικόπτερο να ακουμπάει στα καλώδια ηλεκτροδότησης και στη συνέχεια να τυλίγεται στις φλόγες με τραγικό αποτέλεσμα.

Ο νεαρός Δανός σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ανέφερε πως είναι συγκλονισμένος από αυτό που είδε, ενώ τόνισε πως εκείνη την ώρα έκανε δοκιμή στην νέα κάμερα ενός φίλου του και κατέγραψε τυχαία την τραγωδία.

Δείτε στην gallery τις συγκλονιστικές εικόνες:

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο έμπειρος πιλότος Ν.Κ. ειχε ξεκινήσει το μεσημέρι της 20ης Αυγούστου με ένα ελικόπτερο τύπου Agusta A109 από το Κρανίδι για να παραλάβει δύο επιβάτες από τον Γαλατά και να τους μεταφέρει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στις 15:32 το μεσημέρι της Τρίτης, ο πιλότος επικοινώνησε με την προσέγγιση Αθηνών και ανακοίνωσε ότι σε μερικά λεπτά αναχωρεί από Γαλατά. Μετά από αυτή την συνομιλία χάθηκε η οποιαδήποτε επικοινωνία με το κέντρο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ελικόπτερο φάνηκε να κάνει χαμηλή πτήση. «Όλα έγιναν ακαριαία μέσα σε δευτερόλεπτα», ανέφερε ένας από αυτούς. «Εκείνη την ώρα ήμουν σε απόσταση περίπου 700 μέτρα από το ελικόπτερο. Εκείνο έκανε μια περιστροφή γύρω από τον εαυτό του, γύρω στα 50 μέτρα πάνω από το έδαφος. Αμέσως μετά την περιστροφή υπήρξε έκρηξη και έπεσε μέσα στη θάλασσα», είπε στην ΕΡΤ ο Θανάσης Βλαντός. Στη συνέχεια επισήμανε πως το σημείο του συμβάντος «βρίσκεται πολύ κοντά στο Λιμάνι και για τον λόγο αυτό έσπευσε άμεσα σε αυτό το Λιμεναρχείο».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αυτοκίνητα σε τιμή ευκαιρίας: Δημοπρασία στις 28/8 στη Λάρισα

Αίγιο: «Δεν έγινε τίποτα», είπε και έφυγε ο οδηγός - Νέα στοιχεία για την τραγωδία

Σχετικές ειδήσεις