ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικό! Στα αζήτητα η σορός της Ρένας Πάντα - Παραμένει στο νεκροτομείο το άψυχο σώμα της

Τραγικό! Στα αζήτητα η σορός της Ρένας Πάντα - Παραμένει στο νεκροτομείο το άψυχο σώμα της

Εδώ και 5 ημέρες δεν έχει εμφανιστεί κανείς ενώ γίνεται προσπάθεια για να βρεθούν χρήματα για να ταφεί.

Η Ρένα Πάντα βρίσκεται από τις 15 Νοεμβρίου στα αζήτητηα του Νεκροτομείου Αθηνών, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Espresso.

Η σπουδαία τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών και κανένας συγγενής της δεν είναι εν ζωή, με αποτέλεσμα να παραμένει άταφη, στα ψυγεία του νεκροτομείου ενώ δεν υπάρχουν τα χρήματα για την κηδεία της.

«Η Ρένα δεν είχε κανέναν στον κόσμο. Ήταν μόνη και έρημη. Για τον λόγο αυτό οι ένοικοι της πολυκατοικίας ειδοποίησαν την Αστυνομία και η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Έκτοτε έχουμε ξεκινήσει έναν μαραθώνιο για να συγκεντρώσουμε τα χρήματα ώστε να γίνει η κηδεία της», δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΑΕΣΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Το τραγικό τέλος

«Δεν έχω χρήματα, έχω να εργαστώ δέκα χρόνια και κάνω περιστασιακές δουλειές, τετράωρης απασχόλησης. Θα μου πείτε ότι πέρασα δόξες και πολλά λεφτά βρέθηκαν στα χέρια μου. Τότε ήμουν νέα, κι όλοι κάνουμε λάθη, πόσο πρέπει να τιμωρηθώ ακόμα… Κοιτάζω γύρω μου εδώ στο σπίτι τους χρυσούς δίσκους, τα εξώφυλλα και τις φωτογραφίες με τους διάσημους εκείνης της εποχής και κλαίω. Τότε ήταν ένα όνειρο. Τώρα όμως; Βλέπετε, δεν έχω οικογένεια, δεν παντρεύτηκα ποτέ και δεν απέκτησα παιδιά», είχε πει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της, τον Ιούλιο του 2018.

Τα τελευταία χρόνια η Ρένα Πάντα ζούσε απομονωμένη στο διαμέρισμά της στα Πατήσια, προσπαθώντας να ανταπεξέλθει στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε αλλά και στη σκληρή μάχη της με τον καρκίνο.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μαζί με τον ηθοποιό Σπύρο Θεοδόση είχαν ξεκινήσει την προετοιμασία για να διοργανωθεί μια μεγάλη συναυλία, με σκοπό όλα τα έσοδα από τη βραδιά να προσφερθούν για τη οικονομική ενίσχυση της Ρένας Πάντα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Επίδομα θέρμανσης: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων - Ποιοι θα το πάρουν

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πότε και πού θα «χτυπήσει» η νέα κακοκαιρία

Σχετικές ειδήσεις