ΕΛΛΑΔΑ

Ξεσπά η μάνα του Αδαμάντιου Μαντή: «Να τιμωρηθεί αυτός που σκότωσε το γιο μου – Δεν ήταν αμέλεια»

Ξεσπά η μάνα του Αδαμάντιου Μαντή: «Να τιμωρηθεί αυτός που σκότωσε το γιο μου – Δεν ήταν αμέλεια»

Αγωγή εναντίον του άντρα που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον πολίστα, Αδαμάντιο Μαντή, θα καταθέσει η οικογένειά του.

Η μητέρα του με δάκρυα στα ματιά, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ζήτησε να τιμωρηθεί ο άνθρωπος που της στέρησε το παιδί της.

Σήμερα κλείνουν ακριβώς τρεις μήνες από την ημέρα του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στον Αδαμάντιο, μόλις στα 21 του χρόνια.

«Κλαίω το πρωί που πάω για δουλειά, κλαίω το μεσημέρι που γυρνάω από τη δουλειά… Πρέπει να σταθώ στην κόρη μου», λέει η μητέρα του άτυχου πολίστα και συνεχίζει: «Για μένα δεν ήταν αμέλεια. Αντί να πηγαίνεις ήρεμα σε έναν δρόμο με όριο 40 χλμ. να πηγαίνεις με πάνω από 100 τότε για μένα έχεις βγει έξω να σκοτώσεις κόσμο».

Η οικογένεια περιμένει το πόρισμα των πραγματογνωμόνων για τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου πολίστα.

Πώς έγινε η τραγωδία

Ο 21χρονος πολίστας επέβαινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος φίλος του τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (03.11.2019). Ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Γλυφάδα, τα δύο νεαρά παιδιά άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο στο αυτοκίνητο και σταμάτησαν το όχημα στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, ώστε να ελέγξουν τι συνέβαινε. Ο Αδαμάντιος Μαντής κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να δει αν υπήρξε κάποια βλάβη και τότε συνέβη η τραγωδία: Ένα άλλο όχημα, που οδηγούσε επίσης ένας νέος άνθρωπος, έπεσε πάνω στον νεαρό αθλητή και το σταματημένο αυτοκίνητο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ: Εξαφανίστηκε 11χρονος - Πήγε να παίξει σε σπίτι φίλου του - Κανείς δεν τον έχει δει από τότε