ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Βουτσάς: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον γνωστό ηθοποιό - Παραμένει στη ΜΕΘ

Κώστας Βουτσάς: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον γνωστό ηθοποιό - Παραμένει στη ΜΕΘ
INTIME NEWS

Ώρες αγωνίας για τον Κώστα Βουτσά και τους οικείους του, καθώς ο αγαπητός ηθοποιός εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν».

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικόν, από την Παρασκευή το μεσημέρι (07/02).

Ο γνωστός ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με λοίμωξη του αναπνευστικού και αρχικά νοσηλεύτηκε στη μονάδα εμφραγμάτων.

Η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη από τους θεράποντες ιατρούς και ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο για την πορεία της υγείας του θα παίξουν οι επόμενες ώρες. Δίπλα του βρίσκονται οι δικοί του άνθρωποι.

Ο ηθοποιός, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα βίωσε την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα βίωσε την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ. Την Κυριακή (8/2), ο Κώστας Βουτσάς θα αντικατασταθεί στην παράσταση «Η Σταχτοπούτα», στην οποία και πρωταγωνιστεί στο θέατρο Broadway.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr, ο αγαπημένος ηθοποιός θα αντικατασταθεί από τον συνάδελφό του Βασίλη Πλατάκη. Μάλιστα, στο παρελθόν, έχει χρειαστεί ξανά ο Βασίλης Πλατάκης να ανέβει στη σκηνή και να παίξει το ρόλο του βασιλιά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Πέθανε Έλληνας τραγουδιστής

Σχετικές ειδήσεις